“(Allah’ın rahmetinden) kovulmuş şeytandan ve fitnesinden Allah’a sığınırım.

Gorulen ve gorulmeyen varlıklar bugune kadar bildiklerinizi unutun gercekle hayal dunyasını karıştırmadan oradan buradan duyma masaları bırakalım

eskiden teknoloji bu kadar ilerlemediği icin buyuklerin

anlattığı masaları gercek sanan bazı din adamlarının anlatmış olduğu bilgiler

Dedelerinin veya buyuk annelerinin anladığı masallardan ibarettir kuranı kerim de anlatılanlarla bir ilgisi yoktur şimdi teknoloji gelişti televizyon sinemalarda şeytan cin

cadı vampir dura kula filmden oteye gecemiyor eskiden anlatılan cin peri masaları bazı insanları o kadar Etkilemiş ki

buna inanan insanlar satanizm şeytan cağırma Ayinlerine kendilerini kaptırmışlardır kuranda gecen cin şeytan ayetlerini inkar etmek ile yalan soyleyenlere

yalana katılmamak arasında buyuk fark var gercekleri bilmek sizinde hakkınız Tevrat da yazanları ciddiye almayın birebir insan ağzından yazılmış kahinlik den başka bir şey değil kuranı kerim birebir Allahın oğududur.

Şeytani duşunceleri icinde barındırmaz gorunmeyen varlıklar var mı var şeytan denilin diğer adı iblis olan

( Yasin suresi 60 ayete )

“Ey Âdemoğulları! Siz şeytana

Tapmayın, cunku o sizin apacık bir duşmanınızdı.

Diye belirtmiştir kuranı kerimde şeytan iblis gecen tum ayetlerde Âdemoğluna duşman olduğunu belirtir şeytan neden Âdemoğluna Duşman Olmasının sebebi şundan ibaredir.

yalan yanlış fetvalara inanmayın şeytanı diğer ismiyle iblisi neden cennetten kovup lanetledi şeytanda bu yaşadığımız dunyada

Yaşamını surduren ateşten yaratılmış bir varlıktı.

Topraktan yaratılan Âdem’e RUH uflendi ve ilk insan hayat buldu. Meleklerine: Âdem’e secde edin! diye emir buyurdu. Butun melekler secde etti, İblis haric. Allahuteal İblise: Sordu Nicin emrime uymadın İblis: -O topraktan ben ise ateşten yaratıldım cevabını vererek itirazda bulundu İblis boylece ilk defa kendi goruşunu goruş bilerek Allah’a karşı kıyas yaptı, ve şu kelimeleri soyledi ademoğlu topraktan yaratın toprak adi bir nesnedir beni ateşten yaratıldım ustunum dedi.

Allahın huzurundan kovuldu şeytan da şu kelimeleri soyledi mademki kovuldum hic olmazsa bana muhlet ver kullarını saptırayım dedi.

Allahuteal imtihan gereği: şunu bil ki benim yolumdan giden samimi kullarımı doğru yoldan cıkarmaya gucun Yetmeyecek.

Boylece şeytan verdiği sozu yemeyerek kıyamete kadar ustlendiği kotuluk tohumlarını sacmaya devam ediyor şeytanın diğer ismi iblisin artık kim olduğunu biliyoruz Şeytan kendini kullandırmaz ne medyumlara nede başka nedenlerle

Bazı cıkarcı akıl hastalarına inan mayın.

Cinler Âlemi

Cin insanlıktan evvela

Allah Âdemoğlunu yaratırken cinleri de insanlığa zarar vermeyecek

Şekilde Allahın ol demesiyle değişime uğradı

وَالْجَانَّ خَلَقْنَاهُ مِنْ قَبْلُ مِنْ نَارِ السَّمُومِ

Cinleri de daha once insan vucudunun gozeneklerinden gecebilen guclu bir ateşten yarattık.

Şeytan’ıysa daha once, yakıp oldurucu bir harareti olan ateşten yarattık

Cinleri de, daha once, insan vucudunun gozeneklerinden gecebilen dumansız zehirli bir ateşten yarattık.

Cin var mıdır? Cin var Cin nedir insanlardan once cin Âlemini yaratı Cinleri daha once zehirli ve dumansız ateşten yaratı ama onlar yinede aralarında bozgunluk cıkarmaya bir birlerini oldurmeye başlayınca yuce yaratıcımız Allahuteal yeryuzunde

Cin Âlemi bozgunculuk yapınca insan neslini yaratı cinlerin zehirli ateşten bav ederek insan ırkına zarar vermemesi icin ılık bir ten ısısı gorulmez bedensiz olmasının nedeniyle her yere hızlı şekilde gidip gele bilir durumdadır.

İnsanı cin carpmaz ve de insanlara musallat olamaz yaradan cin ırkını da insan ırkını da Bana ibadet etsinler diye yaratı insanlığa gelen peygamberler cin alemi icinde gelmiştir cinlerle insanlar arasındaki fark birinin bedenli diğerinin bedensiz olmasıdır şeytan insanlar ile cin

Alemini bir birlerine duşurup duşman olması icin her iki aleme fes fese ile fitne fesat vererek aralarında duşmanlık cıkarmaktadır.

Cin insana musallat olur mu hayır yukarıda belirdiğim gibi şeytan insana musallat olur bazı din adamları şeytanla cin aynı olduğunu soylerler yanlış Allahuteala ilk cin soyundan Canı”nı yaratmıştır Canı”nı ilk yaratılışı zehirleyici ateş den olduğu icin Canı”nı gelecek soyunu cin yukarıda belirdiğim gibi ılık bir ten ısısı ile yaratmıştır cin alemi gelecekten haber veremez

Hz. Suleyman’ın eceli geldiğinde, asasına yaslandığı halde ayakta iken oldu, cinler de onun olduğunu anlayamadılar. Ondan korktukları icin calışmaya devam ettiler. Onun olduğunu cinlere ancak asasını icten yiyen bir ağac kurdu gosterdi. Asası curuyup yere duşunce ona dayanan Hz. Suleyman’ın olu cesedi de yere

Duştu.

Ve boylece cinlerin iddia ettikleri gibi gaybı bilmedikleri ortaya cıktı.

Eğer onların gaybı bildikleri

Şeklindeki iddiaları doğru olsaydı, Hz. Suleyman onlerinde iken onun olmuş olduğunu anlarlar, onun hayatta olduğunu zannederek gorevlendirdiği ağır işlerde, onun olumunden sonra uzun muddet devam etmezlerdi. Yani sayın okurlarım cinler bizim gibi onlarda caresiz onlarla bizim aramızdaki fark onların bedensiz olmaları cinlerde insanlar gibi eşleri ve cocukları var onlarda hasta oluyor bizim gibi dunyaya geliyor omru son bulunca oluyorlar

Bazen cinci medyum veya cinci hocaların dediği gibi Cin carptı veya icinde cin var demeleri

Cinci medyumları cinci hocaları ben cinim diyerek kandıran şeytanın ta kendisidir

Şeytan insanlara musallat olur ve yalandan ben cinim diyerek Âdemoğullarıyla cinlerin arasını

Acar cunku cennetten kovulunca şeytan Allaha asileşip kıyamet gununu kadar muhlet istemiştir.

İnsanların nasıl Allaha asileşeni var ise cinlerinde Allaha asileşeni var nasıl Musluman insan dinsiz Hıristiyan insan var ise cinlerinde Musluman dinsiz Hıristiyan’ı var.

İnsanlara şeytan nasıl fitne fesatlık veriyorsa cinlere de fitne fesatlık veriyor.

Yani şunu bilin ki cin cıkarma ayininde birebir şeytanla muhatap olduğunuzu bilin

Yalandan ben cinim diyerek Âdemoğullarını yanıltıp cinlerle insanoğlunun arasını acıyor

Bazı ulkeler insanoğluna bulaşan şeytan olduğunu bildikleri icin şeytan iblis cıkarma ayininde bulunuyorlar doğru olanda bu şeytanı İblisin asıl adı, ( Azazil )

cin ile şeytanı arasındaki farkı anlamanız icin Kuranıkerim’den ayetler !

( Enam suresi 130. ayet )

Ey cin ve insan topluluğu!

İcinizden size ayetlerimi anlatan ve bu gunle karşılaşacağınıza dair sizi uyaran peygamberler gelmedi mi? Derler ki: “Kendi aleyhimize şahitlik ederiz.” Dunya hayatı onları aldattı ve kÂfir olduklarına dair kendi aleyhlerine şahitlik ettiler.

(NİSA SURESİ / 117)

Ve onlar, mallarını insanlara gosteriş olsun diye infak ederler, Allah’a ve ahiret gunune de inanmazlar. Şeytan, kime arkadaş olursa, artık ne kotu bir arkadaştır o.

Araştırmacı Yazar Ramazan HOŞ…