Yıllar sonra oğrendim ki... Kimseyi sizi sevmeye zorlayamazsınız. Kendinizi sevilecek insan yapabilirsiniz, gerisini karşı tarafa bırakırsınız.

Oğrendim ki... Guveni geliştirmek yıllar alıyor, yıkmak bir dakika.

Oğrendim ki... Hayatında nelere sahip olduğun değil kiminle olduğun onemli.

Oğrendim ki... Sevimlilik yaparak 15 dakika kazanmak mumkun, ama sonrası icin bir şeyler bilmek gerek.

Oğrendim ki... Kendini en iyilerle kıyaslamak değil, kendi en iyinle kıyaslamak sonuc getirir.

Oğrendim ki... İnsanların başına ne geldiği değil, o durumda ne yaptıkları onemli.

Oğrendim ki... Ne kadar kucuk dilimlersen dilimle her işin iki yuzu var.

Oğrendim ki... Olmak istediğim insan olabilmem cok vakit alıyor.

Oğrendim ki... Karşılık vermek, duşunmekten cok daha basit.

Oğrendim ki... Butun sevdiklerinle iyi ayrılman gerek, hangisi son goruşme olacak bilemiyorsun.

Oğrendim ki... "Bittim" dediğin andan itibaren pilinin bitmesine daha cok var.

Oğrendim ki... Sen tepkilerini kontrol edemezsen, tepkilerin hayatını kontrol eder.

Oğrendim ki... Kahraman dediğimiz insanlar bir şey yapılması gerektiğinde, yapılması gerekeni şartlar ne olursa olsun yapanlardır.

Oğrendim ki... Affetmeyi ogrenmek deneyerek oluyor.

Oğrendim ki... Bazı insanlar sizi cok seviyor ama, bunu nasıl gostereceğini bilemiyor.

Oğrendim ki... Ne kadar ilgi ve ihtimam gosterseniz, bazıları hic karşılık vermiyor.

Oğrendim ki... Para ucuz bir başarı.

Oğrendim ki... Duştuğun anda seni tekmeleyeceğini duşunduklerinden bazıları kaldırmak icin elini uzatır.

Oğrendim ki... İki insan aynı şeye bakıp tamamen farklı şeyler gorebilir.

Oğrendim ki... Her şartta kendisiyle durust kalanlar daha uzun yol yuruyor.

Oğrendim ki... Hic tanımadığın insanlar, iki saat icinde, senin hayatını değiştirebilir.

Oğrendim ki.....Duvarda asılı diplomalar insanı insan yapmaya yetmez.

Oğrendim ki... Karşındakini kırmamak ve inanclarını savunmak arasında cizginin nereden gectiğini bulmak zor.

Oğrendim ki... Ne kadar yakın olursa olsunlar en iyi arkadaşlar da ara sıra uzebilir. Onları da affetmek gerekir.

Oğrendim ki... Bazen başkalarını affetmek yetmiyor. Bazen insanın kendisini affedebilmesi gerekiyor.

Oğrendim ki... Şartlar ve olaylar, kim olduğumuzu etkilemiş olabilir. Ama ne olduğumuzdan kendimiz sorumluyuz.

Oğrendim ki... Her problem kendi icinde bir fırsat saklar. Ve problem, fırsatın yanında cuce kalır.

Oğrendim ki... Allah(cc)ın yolundaymış gibi gorunmek kolay ama olmak cok zor.

Oğrendim ki... Bugun A. Kadir Geylaniyken, yarın şeytan olabilirsin...