SELAMUN ALEYKUM SABAH VE AKŞAM HER MUSLUMANIN MUTLAKA OKUMASI GEREKEN DUALARI EKLEDİM MUSLUMAN TUM KARDEŞLERİM FAYDALANSIN
SABAH VE AKŞAM OKUNACAK DUALAR
blueyes
Fazileti:Resulullah(sallallahu aleyhi ve selleme) buyurdu; Her kim sabah ve akşam bu duayı okur ve olurse cennete girer yahut cennet ehlinden olur.
blueyes
Fazileti: Resulullah(sallallahu aleyhi ve selleme) buyurdu;Her kim sabah ve akşam bu duayı 3 kere okursa Allah(celle celaluh)
o kimseyi her turlu bela musibet sihir,buyu,nazar ve kotu insanların şerrinden muhafaza eder.
blueyes
Fazileti: Resulullah(sallallahu aleyhi ve selleme) buyurdu;Her kim sabah ve akşam bu duayı 7 kere okursa Allah(celle celaluh)Onun dunya ve ahiret hususundaki butun sıkıntılarına kafi gelir. O gun ve o gece kendisine ne bir sıkıntı,ne bir soygun,ne de bir boğulma isabet etmez.
blueyes
Fazileti: Resulullah(sallallahu aleyhi ve selleme) buyurdu;Her kim sabah ve akşam bu duayı 3 kere okursa ben Allah(celle celaluh) o kulunu kıyamet gunu razı etmesi hak olur.Ben de kefilim,elbette onun elinden tutup mutlaka kendisini cennete sokacağım.
blueyes
Fazileti: Adem(aleyhisselam) duasıdır.sabah ve akşam 3 kere bu duayı okursa tum hamd ve tesbihleri cekmiş kadar sevab alır.
blueyes
Fazileti:İhya şerhinde zikredildiğine gore her kim sabah ve akşam 25 kere bu duayı okursa yeryuzunun şeckin velilerinden yazılır ve o kimseye her mu’min icin sevap yazılır.
blueyes
Fazileti: Şeyh Ebûl Abbas RevvehallÂhu Rûhahû buyurduki; Her kim, her gun ve her gece ucer kere bu salavÂt-ı şerîfeyi ed ederse ol gunun ve gecenin saatlerinin cumlesinde salavat vermiş gibi olur!
(Aynı salavÂt, MenÂhicil İbad kitabında Şeyh Sa'd İbn-i FergÂni (ksa) Hazretleri tarafından da zikredilmiştir)
blueyes
Fazileti:Her kim sabah ve akşam bu duayı 3 kere okursa şeytan ona zarar veremez hatta yanına dahi yaklaşamaz.

blueyes

Fazileti: Resulullah(sallallahu aleyhi ve selleme) buyurdu;Her kim sabah evinden cıkarken ve akşam evine donduğunde bu duayı okursa Allah(celle celaluh) mutlaka onu doğru amellere hidayet eder.cennet taamlarından ve cennet şarablarından icirir,hastalıklarına şifa verir,şehitlerin hayatıyla yaşatır şehitlerin olumuyle oldurur,denizin kopuklerinden fazla gunahları olsa onları mağfiret eder,ona ilim verir,onu gecmiş ve gelecek Salih kullarına ilhak eder,sıdıklardan yazar,ona cennette koşkler ve makamlar verir.