Olay, Ceyhan ilcesi Şahin Ozbilen Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya gore, Lutfiye Yuksel (45) altı ay once ayrıldığı eski eşi Nuh Gurel'in (53) evine gitti. İkili arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın buyumesiyle Nuh Gurel, eski eşi Lutfiye Yuksel'e pompalı tufekle 2 el ateş etti. Olayı duyan cevredeki vatandaşlar yaralı kadını Ceyhan Devlet Hastanesine kaldırdı. Hastanede yapılan tum mudahalelere rağmen Lutfiye Yuksel yaşamını yitirdi. Yuksel'in cenazesi nobetci savcının incelemesinin ardından Adana Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.
Nuh Gurel, polis tarafından gozaltına alındı. Gurel'in, verdiği ilk ifadesinde, “Altı ay once eşimden ayrıldım. Benden surekli para istiyordu. Param olursa veriyordum, olmazsa yok diyordum. Surekli tehdit edip, bağırıp cağırıyor para istiyordu. Evimde oturduğun sırada yine aradı, acil 500 lira lazım, dedi. Bende yok dedim. Bir saat sonra kapıma geldi. Bana para vereceksin seni vurdururum, oldurturum deyince kendimi kaybettim, vurdum” diyerek kendini savunduğu aktarıldı.
Olayla ilgili soruşturma suruyor.
Neriman Celebi
Ayrıldığı eşini pompalı tufekle oldurdu
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●33 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Ayrıldığı eşini pompalı tufekle oldurdu