Yarın mahşerde hepsi yuzumuze tukurecekler haberiniz olsun.
Erkeklere;
Futboldan; icinde hava olan topun peşinden koştunuz, Hakk'a koşup kendinizi geliştirmediniz. Bize yardımcı olmadınız.
Kız arkadaşlarınızla kahkakalar atmak hoşunuza gitti. Acaba ruhunuzun mu nefsinizin mi hoşuna gitti ??
Ezan okunurken hic iciniz titremedi dimi ? Haydi kurtuluşa, haydi kurtuluşa derken; Siz neden adımlarınızı daha hızlı attınız, Hakk'ın cağrısından neden kactınız ??
Tv; başlı başına bela. Avrupa'nın ahlÂktan mahrum genclerine ozendiniz baka baka.. Nedeeennn ? Hakk'ın bir gun hesap soracağını neden unuttunuz ?
Cebinizde marka marka telefonlar, birinin ağırlığı 100 gram, neden 25 gram ağırlığında olan bir takke yok ki cebinizde, bu mu Hakk'a saygı sevgi ?
Kızlara;
Arkadaşınızın doğum gunu partisine gittiğinizde neden kuran okumadınız ? Şeytan oyle istedi cunku... Şeytan işini en mukemmel şekilde yaparken sen naaptın, onun istediklerini yaptın ..............
Sokağa cıkacağınız zaman yarım saat aynanın başında kendinizi suslediniz. Allah'ın rızası icin namaz kılacağınız abdesti neden 10 saniyede aldınız ? Allah'ın rızası icin namaz kılıyor musunuz ? Tadil-i erkana dikkat ediyor musunuz ? Dua ederken zulum altındaki din kardeşlerinizi duşunuyor musunuz ?
Bir erkeğin peşinden aylarca koştunuz da Hakk'ın peşinden gitmediniz. Kafirlerin şarkıları ile coştunuz onları ezberlediniz. Allah'ın ayetlerini
ezberlemediniz ? Yarın Allah; hafızanı nerelerde kullandığını sorunca ne diyeceksiniz ?
Tv; gene karşımıza cıktı bu baş belası.. Yahu Allah sizi televizyon bakın diye mi yarattı ?? Kafirleri izliyorsunuz hoşunuza gidiyor, daha sonra onlar
gibi olmaya ozeniyorsunuz.. Hoşunuza felan gitmiyo şeytan oyle gosteriyor..
Elinizde taşıdığınız cantanın icinde bir cok işe yaramayan eşya.. Neden birde başortusu yok ? Allah'ın emri değil mi ? Dininin emri değil mi ?? Siz hangi dine mensupsunuz ???????????
Kalblerimiz o kadar kararmış ki,,,,,,, Haram olan şeylere o kadar gitmişiz ki; bişey olmaz diye diye.. Bir kağıda hergun 10 nokta koyun bakalım 15 yıl sonra onda temiz bir yer bulamazsınız. Kalbler o kadar kararmışki, şeytan istediğini bize istediği gibi gosteriyor. Uzun yazdığım icin kusura bakmayın, sizi duşunmesem yazar mıydım bunu duşunun. Aklınıza getirir miydim bunu da duşunun.. Bi de ne duşunun biliyor musunuz ?
Irak'tan sonra sıra kimde ???
Hep birlikte Allah'ın ipine (Kur'an'a) sımsıkı sarılın. Parcalanıp bolunmeyin. Allah'ın size olan nimetini hatırlayın. Hani sizler birbirinize duşmanlar idiniz de o, kalplerinizi birleştirmişti. İşte onun bu nimeti sayesinde kardeşler olmuştunuz. Yine siz, bir ateş cukurunun tam kenarında idiniz de o sizi oradan kurtarmıştı. İşte Allah size Âyetlerini boyle apacık bildiriyor ki doğru yola eresiniz. (Âl-i İmrÂn 103)
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Dini Bilgiler
- Yarın mahşerde hepsi yuzumuze tukurecekler haberiniz olsun.