ARAF SURESİ

11- Sizi yarattık, sonra size bicim verdik, sonra da meleklere: "Âdem'e secde edin" dedik; hepsi secde ettiler, yalnız İblis, secde edenlerden olmadı.(şeytan melek değil cin taifesindendir)

12- (Allah) buyurdu: "Sana emrettiğim zaman, seni secde etmekten alıkoyan nedir?" (İblis): "Ben, dedi, ondan hayırlıyım; beni ateşten yarattın, onu camurdan yarattın."

13- (Allah) buyurdu: "Oyleyse oradan in, orada buyukluk taslamak senin haddin değildir. Cık, cunku sen aşağılıklardansın."

14- (İblis) dedi: (Bari) bana (insanların) tekrar diriltilecekleri gune kadar sure ver."

15- (Allah) buyurdu: "Haydi sen sure verilmişlerdensin."

16- "Oyleyse, dedi, beni azdırmana karşılık, and icerim ki, ben de onlar(ı saptırmak) icin senin doğru yolunun ustune oturacağım."

17- "Sonra (onların) onlerinden arkalarından, sağlarından sollarından onlara sokulacağım ve sen, coklarını şukredenlerden, bulmayacaksın."

18- (Allah) buyurdu: "Haydi, sen, yerilmiş ve kovulmuş olarak oradan cık. And olsun ki,onlardan sana kim uyarsa, (bilin ki) sizin hepinizden (derleyip) cehennemi dolduracağım."

Yukarıda ayetlerde de gorulduğu gibi şeytan insanlığın en buyuk duşmanıdır.Kendisinin cehennemden kurtuluşu olmadığını bilmekte ve kendisiyle birlikte goturebildiği kadar insanı cehenneme goturmek ve cennete girecek insan bırakmamak icin insanlığa buyuk bir komplo kurmuştur.

İlk insan Hz.Ademden itibaren insanlara ceşitli vesveselerle himayesi altına almakta ahireti unutturmak icin dunya hayatını suslu ve cazip gostermek suretiyle insanları kendisine bağlamakta ilk din olan museviliği kandırdığı bazı hahamlarla tahrif ederek bozmuş daha sonra Hz. İsa ile ortaya cıkan hıristiyanlığı da yine kendisinin kandırdığı bazı papazlarla incili tahrif etmiş ve bazı yahudileri kışkırtarak Hz. İsayı carmaha gerdirmeye calışmıştır.

Esasen gunumuze geldiğimizde ozellikle cok buyuk parasal gucu olan unlu aileleri kullanarak hatta bizzat goruşerek evet goruşerek nasıl olur derseniz peygamberimize ve sahabelere gorunen ve konuşan şeytan emrindeki bu insanlarla mı goruşmeyecek sonucta dunyadaki butun gizli orgutler,tarikatlar,localar ve uluslararası kuruluşlar piramitin en tepesindeki goz şeytana hizmet etmekte tum insanlığı kureselleşme,buyuk ortadoğu projesi adı altında kendisiyle cehenneme suruklemek icin dunyanın yonetimine kendi adına deccali getirmeye calışmaktadır.

Dunyadaki butun savaşların ve teror eylemlerinin hemen hemen hepsi buyuk savaş armageddona hazırlıktır.Sonuc olarak insanlık ya kole olacak ya da ozgurluğu icin mucadele edecektir.

alıntıdır.