Babaannem bizle yaşıyor arkadaşlar. Ve son 2 senedir alzaymır . Ne dediğini bilmiyor , ne konuştuğunu bilmiyor , bana hasan huseyin ibrahim mehmet o anda aklına hangi isim geliyorsa onu soyluyor . Neyse bunlar cok buyuk problem değil ama , kac defa evin her hangi bi yerlerine işerken yakaladım , bi kac kere de buyuk tuvaletini kanepeye yaptığına şahit oldum. Tuvaletten hic haberi yok , afedersin yapıyor bi yere tutuyor pisliği ve boklu elleriyle kapı kollarını , mutfağı , hele hele mutfaktaki ekmek poşetlerini caydanlıkları bardakları ... okul zamanıma denk geldi bide sabah kalkardım mutfağa bişeyler atıştırayım veya banyoya yuzumu yıkamaya... babannem o gece meğer kalkmış butun kapıları heryeri kanepeleri boklu elleriyle tutmuş. Akıl yok işte alzaymır boyle bir hastalık. Arkadaşlar sakın beni yanlış anlamayın hastalık allahtandır ben kucumsemiyrum kimseyi ama benim pskolojim acayip bozuldu . Elinde o an ne varsa sumuk , pislik , idrar ne bulursa her yere suruyor . Allahtan bizimkiler cok sabırlılar ama ben sabredemiyorum ve kac kere bağırdım... hep sinirleniyorum . babannemi gorunce psikolojim bozuluyor. Hatta bozuldu. 2 Senedir bu boyle devam ediyor ve benim psikolojime tecavuz edilmiş gibiyim. Eve yatmak icin gelir oldum. Evde yemek yiyemez oldum . Babaannemle aynı ortamda bulunamaz oldum . Psikolojim acayip bozuk ben ne yapsam ne etsem duşunmekten kafayı yiyecem. Psikolog psikiyatr falan bana care olur mu ? hangi bolume gitmem gerek ?