Muslumanlar gelin israil’e destek olalım.
Filistin’de taş atan cocuklar karşısında tankların mermisi, benzini kolay tedarik edilmiyor. Lubnan’daki kundaktaki bebekler nokta atışı ile kolay vurulmuyor. Bu işlerin maliyeti yuksek! Bu konuda vicdanınıza sesleniyorum. İsrail askerlerinin Filistinli bir cocuğun attığı taşla ya da Hizbullah askerinin bir mermisi ile olmesini istemezsiniz değil mi?
O yuzden şimdiye kadar aldığınız Coca-Cola, McDonalds, L’oreal, Danone, IBM, İntel, AOL Time Warner, Disney, Johnson & Johnson, Nestle, Nokia, Marks & Spencer, Timberland …vs. urunlerini artık daha cok tuketmenizi, kullanmanızı, almanızı istiyorum.
Biliyorum evinizde zaten Coca-Cola var, McDonalds’a haftasonları zaten gidiyorsunuz… Ama yetmez! Goruyorsunuz ki israil’in duşmanları cok ve tehlikeli… bu şekilde onlara yardım etmezsek yakında İsrail devleti kalmayacak. Duyarsız kalmayın lutfen! İnsanlık adına yardım edin! Daha guzel gunler icin… Bu dunya teroristlere kalmayacak kadar guzel cunku!
Musluman, dinini kullanan yobazlara karşı israil’in yanında ol; onunla birlikte savaş!
Bu arada ben kim miyim? Ah be saf Musluman, benim kim olduğumu yıllardır bilirsin de ne değişir sanki!
Ben şeytan’ım