Bugun 14 şubatmış diğer bi ismiyle sevgileler gunu ; ben her gun olduğu gibi yine peygamberimin ; tek sevgilimin gununu kutluyorum.ne ısrarla hristiyanlara benzeyerek nede ya Resule pahalı hediyeler alarak cunku hergunum onu anmakla onun aşkıyla geciyor ne bir gune sığdırabilirim aşkımı nede bir hediyeye.bugunumude onu ozleyerek geciriyorum ; onun aşkıyla yanarak ; aklıma geldiğinde salavatlarla anarak ; hic cıkıyormu aklından soran olmayacak ama olsun..cok ozledim seni ya Resulallah ; seni anmak Rabbimi anmakla geciyor hergunum ve bugunum! gun gelecek her fani gibi bende oleceğim ; Rabbim alacak mı beni yanına ; ben senin aşkınla yanarken yanına gelmeye sevaplarım yetecek mi? cok ağlıyorum Ya Resulallah seni gormek Rabbimi gormek icin ağlıyorum bi o kadarda gunahkarım nasıl olmayayım ki senin gibi yaşamamak , omer gibi ali gbi yaşamamak, yaşayamamak gunah değil midir? kim utanmaz ki bundan ; kim ağlamaz ki buna!! Cennet e gelsemde sana ulaşabilecek miyim Ya Resulallah sen orda cok yukseklerde cennetin en guzel yerlerinde olacaksın seni cok ozlediğim halde sana aşık olduğum halde yanına gelip sarılabilecekmiyim, bunca dunya hayatının acısını cıkarabilecekmiyim..inş YA Resulallah inş..Sana layık bi ummet olamadıysam ve olamıyorsam ne kotu bana; ne kotu ki bu kısacık dunya hayatında senin istediğin bi ummet, Allah ın istediği bi kul olamıyorsam..Affet beni Allah ım bu kulunu affet ki girebileyim cennetine gorebileyim Muhammed i ve mu'min kardeşlerimi.Bu dunya hayatından ve kabirdeki yalnızlıktan bir sana sığırım Allah ım...Peygamberim in sevgililer gununu ona aşık tum mu'min kardeşlerim adına kutlarım ama hristiyanlar gibi değil hergunumde olduğu gibi...
SENİ COK OZLEDİK YA RESULALLAH
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- İslami Bilgiler
- Dini Bilgiler
- Peygamberim'e ( Her Gunumde Sen varsın Ya Resulallah )