Arkadaşlar uzatmıyorum daha oncede acmışdım konuyu.Ben takvalı insan olmak istiyorum ve ozen gosteriyorum helal harama cok dikkat ederim.alkol,sigara ve zinadan uzak durarım elhamdulillah.Harama bakmaktan sakınıırm bu arada yaşım 20.Nasipse artık beş vakit namaza başlamak istiyorum her sabah ezana uyanmaya başladım bi hayır vardır muhakkak fakat 1 ay sonra askere gidiyorum.beş vakit namaza başlamak icin cok yaklaştım inşallah gercekleştiricem.Fakat ben belediye bandosunda enstruman calıyorum nasipse askerden sonra giricem fakat kafam karışık.
Bu konuyu vaizlere ve
muftu yardımcılarına danışdım helal mı haram diye amaca gore deişir dediler eğer alkollu yerde calarsan haram olcanı soledi zaten bole ortamalara adımımı bile atmam inşallah.Yapcak başka işimde yok napcam ben

seceneğim kalmadı hayattan keyif almıyorum artık bu dunyadan umidimi kestim ahiret icin calışıyorum.Ama ALLAH buyuk inşallah bi rızık kapısı acar .ALLAH tan umit kesilmez ama canım cok acımaya başladı

annemlerde bandoya kesin gozuyle bakıo ama benim bırakacağımı bilmiolar napıcam ben universiteyi de bıraktım eselerki intihar haram deil bi an bile yaşamak icin nedenim yok

ama haramdan korkuorum ALLAH dan korkuorum