Rabbim kafirler, muşrikler, munafıklar topluluğuna karşı bizlere yardım eylesin. Nusretini uzerimizden eksik eylemesin. Bizler şehitliğin ne olduğunu biliriz. Rabbim bizlere de şehadet nasip eylesin. Şu an mucadele veren, harp icinde olan ordumuza Rabbim yardım eylesin, guvenlik guclerimize muvaffakiyetler nasip eylesin, muzafferiyetler ihsan eylesin. Bu hakkın batıla karşı buyuk bir micadelesidir.*
Ebrehe'nin ordusunu yerle bir eden yuce Mevla'mız Esma'ul husna'sı kuvvetine ebabillerin ağzından duşen camur taneleri gibi ordumuzun silahından cıkan her bir kurşunu isabetli olarak yerine nasip eylesin. Rabbim guvenlik guclerimize, kahraman Mehmetcik'imize muzafferiyetler nasip eylesin. Duşmanlarımızı mağlup eylesin. Onları Kahhar ism-i şerifi hurmetine kahreylesin, perişan eylesin. Devletimizin, milletimizin uzerinde en kucuk dahi bir parcasında gozu olanların gozunu kor eylesin, kalbini muhurlesin. Onlara fırsat vermesin. Şu an Suriye'de ordumuza karşı kurulmuş olan her turlu tuzağı duşmanların kendi başlarına makuz eylesin. Birliğimizi, dirliğimizi Rabbim daim eylesin."
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- İslami Bilgiler
- Dini Bilgiler
- Mubarek yerler