uzun bir yazı, uşengecler hic okumasın
bu yazıyı okuduktan sonra ateist veya deist gorebilirsiniz ama değilim.
muslumanım ve ibadetlerimi eksik etmeden yapıyorum. (yapıyodum)
şimdi başlıkta yazdığım şeye gelelim. frmtr de coğunuz geniş duşunemiyorsunuz. bir onceki konumda coğu kullanıcı 'allah herşeyi bilir, yanlış yapmaz, adaletlidir' yazdınız. şimdi bir konuya girelim
Zumer suresi 53. ayet - (Gunumuz turkcesiyle) "Allah'ın rahmetinden umit kesmeyin. Allah butun gunahları affeder. Doğrusu O, cok bağışlayıcı, engin merhamet sahibidir."
Nisa Suresi 48. ayet - (Gunumuz turkcesiyle) "Allah şirk haric, butun gunahları, istediği kimselerden affeder. "
Şimdi benim uzun uzun acıklamama gerek yok, sizde anlamışsınızdır. Burada bir celişki var. "Allah 'TUM' gunahları affeder" - "Allah şirk 'HARİC' tum gunahları affeder."
Yazıyı yazmadan once aklımda cok boyle celişkiler takılmışlıklar vardı ama yazı cok uzun oldu. Eğer inanmıyorsanız yine duzenleyip yine yazarım yazıyı.
Sonuc olarak coğunuz sadece ayete bağlı kalıyorsunuz. Allahın herşeyi doğru celişki yok, %100 adalet tarzında duşunuyorsunuz.
Bu şeyler benim aylardır aklımda ama sizin dediğiniz gibi, Allah herşeyi bilir, yanlış yoktur deyip deyip geciştirdim. Ama artık yazma zamanımın geldiğini duşunuyorum.
Gercek goz ile gozukuyorsa niye yanlışı bile bile ibadet edelim?
Sacma sacma yorumlar atmayın lutfen
okuduğunuz icin teşekkurler.
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Dini Bilgiler
- benim gibi duşunen kimse yokmu?