Uzman uyelik: 
Yani bu tag'ı taşıyan arkadaşlarımız, yonetim kadrosuna adım atacakları ilk basamaktır, foruma verilen emeğin gostergesi, paylaşımcılığın ilk ismidir. Normal uyelerden farkları vardır. Uzman uyelerimiz verdikleri emek oranında her ay yenilenen odullere sahip olurlar. Yeterli gorulen uzman uyelerin bir sonraki kıdemi Asistan lıktır. Asistan ise yonetim kadrosu adayıdır.
Islam bolumunde uzman olmak isteyen arkadaşlar ozel mesaj ile bana aşağıdaki cv yi gonderebilirler. Başlık olarak Uzman Başvurusu yazmanız yeterli.

Yani bu tag'ı taşıyan arkadaşlarımız, yonetim kadrosuna adım atacakları ilk basamaktır, foruma verilen emeğin gostergesi, paylaşımcılığın ilk ismidir. Normal uyelerden farkları vardır. Uzman uyelerimiz verdikleri emek oranında her ay yenilenen odullere sahip olurlar. Yeterli gorulen uzman uyelerin bir sonraki kıdemi Asistan lıktır. Asistan ise yonetim kadrosu adayıdır.
Islam bolumunde uzman olmak isteyen arkadaşlar ozel mesaj ile bana aşağıdaki cv yi gonderebilirler. Başlık olarak Uzman Başvurusu yazmanız yeterli.
Alıntı:
Uzman olmak icin ne yapmalısınız?
Uyelik tarihinizden itibaren en az 1 ay gecmiş olmalı yani belli bir adaptasyon suresini tamamlamış olmalısınız. SuperModeratorlerimize atacağınız başvurularda mesaj konusuna mutlaka "Uzman başvurusu" notu ekleyiniz.
Başvurunuzda hangi bolumden uzman olmak istediğinizi belirtiniz. Varsa "Tum Paylaşımlarım" konu linkinizi ozel mesaja ekleyiniz. Mesajı attıktan sonra tekrar tekrar sormayınız, SuperModeratorlerimiz gerekli incelemeyi en kısa surede yapacaktır. ONEMLİ NOT: Birden fazla SuperModeratore başvuru yapmayınız. Sadece 1 SuperModeratore başvuru yapmanız yeterlidir. Birden fazla gorevliye başvuru yapmanız şansınız arttırmaz, aksine bu yuzden ceza alabilirsiniz.
Uzman Uye Başvurusu Hakkında