eet basıma gelen biseyi anlatcam yani cokta gizemli diil aslında tw izliodm konusan kafaları (makinanın skec ekibi) nese iste bi kız balandı telefonla konustu bunlarla fln sona studyoya geliyimmi ben dedi bunlarda 15 dk fln var yetisemez die gel dediler sona kız yakınmıs geldi yetisti yani son 8 dkda fln bide ark.ı var ikiside kız wuuu ne garip nese bunlar oturuodu konu ossden acıldı bu programda cuma gunu pazar gunude oss sınawı olcak yani bi kız dediki deryanın kardesi denize ossde basarılar... eet simdi nesi garip bnm arkm deniz oluo ablasıda derya bizde sınawa gircektik soleyen kızda denizin ablasının yaslarında sona ben denize dedimki bak sana basarılar dediler unlu oldun fln sona bu ablasına izletti videoyu netten ama ablasının ark. fln diilmis cok garip yani deryanın kardesi olan ve ossye giren deniz kac tane olcakki ama varmıs demekki cok nese sona dunde makinayı izliorm biri balandı telle istanbuldan melike demirci bnm ark.n ablası bu sferde dedim bak ablan balandı fln meger o da diilmis ark. ablasıyla fln yazlıktaymıs ztn arayanda pop muzik fln dinliodu ordan olmadını anladım ben yani ne garip demi ne cok tanıdımız insanlardan var saat 3,5 bunu yazıorm ben bu da bi gariplik yani