arkadaşlar size biraz sacma gelebilir ama bu ozelliğim benim icin cok garip.ben lise 1 oğrencisiyim ve ilk okulumda (1. sınıftan 8. sınıfıma kadar sınıf sevilen arkadaşlarındandım bu yuzden bazen cok arkamdan konuşurlardı ve ben nedense hemen anlardım mesela bircok kez başıma geldi dersteyiz biden bişi oluyor ve arkamı donuyorum orada benimle ilgili konuşuyorlar beni gorunce hemen susuyorlar hic bi kelime duymadığım halde anlıyorum sonra orada benim hakkımda konuşan yada sadece dinliyen bi arkadaşım geliyor ( bi kac gun yada bi kac hafta sonra ) gelip diğer arkadaşımın benim hakkımda ne konuştuğunu gelip soyluyor ve coğu kez haklı cıkıyorum bu iyi tarafı tabi bazende ailemin benden sakladıkları onemli sırları tahmin ediyorum ve o olayın ustune gidiyorum sonundada gerceği oğreniyorum aynen tahminimdekiler gibi o olayları biliyormuş ve tahmin uretiyormuş gibi bi olay fakat gercekte bilmiyorum hatta o olaylı ilgili hic bir ipucu bulamadığım halde tahmin yurutup coğu kez doğru cıkıyor tahminlerim. Bide şoyle bi huyum var cok sevdiğim kankalarım yada akrabalarımın başına bi olay geldiğinde birine sinirlendiğinde yada bi olaya cok sevindiğinde o dakkadan sonra neler yapabileceğini tahmin edebiliyorum mesela hic unutmam benim kardeşimden cok seviğin bi arkadaşım vardı taşındılar fakat hala goruşuruz birgun yine beraber onların bahcesindeydik yanımızda diğer bi sınıf arkadaşım vardı bi oyun oynuyorduk tam hatırlamıyorum sınıf arkadşım cok sevdiğim arkadaşıma bişi yapmıştı onun tutmuştu yada duşurmuştu tam hatırlamıyorum ve kankam gercekten cok sinirlenmişti o andan sonrasını hemen saniyeler gecmeden tahmin ettim kankam arkadaşımı itecekti ona tekme atıcaktı diğer arkadaşım giderken soylenecekti vede kankam onun yanına koşuğ tekrardn vuracaktı bu olaylay bi kac saniyede aklımdan gecti ve hepside doğru cıktı

demek istediğim bu tip olaylar sizdede oluyormu yada sizin guclu hisleriniz neler yorumlarınızı bekliyirem