Ben basımdan gecen bi olayı size aktarcam biraz sacma gelebilir ama basımdan gectıgı icin biliyorum yorumlarınızı beklıyorum...
yaklasık bi 10 senedir falan garip halusulasyonlar goruyorum gerci buna ailem halisulasyon diyor bence deil ama ole oldunu varsayıp gecıstırıyoruz bır ara doktora falan gıtmek ıstedım ama ailem kendın cozebılırsın dedı... herneyse bole gece yatıyorum huzurlu huzurlu sora bir anda gozumu acıyorum kafamın uzerinden bir seyler geciyo ne oldugnu tanımlayamıyorum dokunmaya falan calısıyorum ama sıze dıyorum 10 senedır boleydım... sora bagırıyorum babam gelıyo gosterıyorum babam gormuyo sora fırr yok o sey! tabi gelde inandır sora uyu uyuyabılırsen

sora kız arkadısımın annanesıyle bu konuyu gizlice paylastım cok mubarek bir kadındır kendısı gecelegin kalkıp felc duası okumus durduk yerde ondan yarım saat sora felc ınmıs ama allahtan hic bir seyi yok neyse oda bana kucukken guzel bebeklere bole nazar deyince korkuturlarmıs rahat bırakmazlarmıs dedi iste yastıgımın altıına sarmısak koydurdu sora hergece bi dua ver 41 gun yaptım bunu ve su anda tık yok oncelerı sacma geldi vampirmi kovalıyoz die ama ise yaradı yane nedir abi bu allah kımselere vermesin diyorum... hergece her gece adamın asabını bozuyo ya... yorumlarınızı beklıyorum...