İki polisin nezarethanede gozaltındaki hayat kadınıyla fuhuş yaptığı ortaya cıktı

Antalya'da nezarethanede gozaltında tutulan hayat kadınıyla grup seks yaptıkları iddia edilen iki polis hakkında 1 yıldan 3 yıla kadar hapis istemiyle dava acıldı. Davanın ilk duruşması onumuzdeki gunlerde gorulecek.

Olay Antalya Emniyet Mudurluğu Asayiş Şube Mudurluğu'nun nezarethanesinde Kasım 2008 tarihinde meydana geldi. Nezarethanede gorevli polis memurları İsmail T. ve Mustafa A., fuhuş yaptığı gerekcesiyle Konyaaltı'nda bir pansiyonda yapılan baskında gozaltına alınan hayat kadını G.T. ile grup seks yaparken nezarethane kameralarına yakalandı.

Skandalın ortaya cıkmasıyla hayat kadınıyla ilişkiye giren iki polis acığa alınırken, nezarethanede gorevli 7 nobetci polis memuru hakkında da işlem yapılarak gorev yerleri değiştirildi.

Olayla ilgili savcılık tarafından hazırlanan iddianame tamamlandı ve polis memurları İsmail T. ile Mustafa A. hakkında 1 yıldan 3 yıla kadar hapis istemiyle dava acıldı. Tutuksuz yargılanacak olan polis memurlarının ilk davası onumuzdeki gunlerde Antalya 16. Asliye Ceza Mahkemesi'nde gorulecek.

ONLAR TEKLİF ETTİ BEN KABUL ETTİM

Nezarethanedeki grup seks goruntulerinin bulunduğu CD kayıtları mahkemeye delil olarak verilirken, polislerle ilişkiye giren hayat kadını G.T., savcılığa verdiği ifadede "Gozaltındayken iki polis gelip ilişki teklifinde bulundu, ben de kotu davranacaklarından korkup kabul ettim ve birlikte olduk" diye ifade verdi. Ancak acılan davayla ilgili G.T.'nin adresi tespit edilemediğinden duruşmaya gelmesi icin tebligat yapılamadı.
VATAN