arkadaşar başımdan gecen bi olayı anlatmak paylaşmak istedim;
E-sınıfı ehliyet almaya karar verdim kursa kayıtımı yaptırdım falan filan kursa bi 400.kafa parcalandık ondan sonra ne biliim sınav harxı bilmem ne 100.kafa da oraya gitti oh bitti kazandık sevinirken sevincim karakolda son buldu karakola gittim orda meymenetsiz bi herifi oturtmuşlar masada elinde eskimi eski bi makbuz goreceksin kimbilir 80.li yıllardan kalma eski hani kopy etmesi icin altına karbon kağdı falan onlardan pis pis bakııyor on sıradaki herif silah ruhsatımı pasaportmu bişi icin verdi para kurbanlık koyun gibi bekliyorum sıra bana gelsin neyse sıra geldi bakıştık pis herifle ama herif naapsın gorevvini yapıor devlet memuru sonucta (plis değil maliyenin elemanı) neyse bakışma bitti dedim ben ehliyet icin şey etmiştim dedi genc 298.gayme o an da bi şok oldum OHAAA. diye ağızımdan kacmış adam bana demesinmi burada film oynatıyoruz ne demek bu bende aynen karakolun icinde adama şole bi cevap verdim "dedim abicim sen ne diyorsun ben o parayı nasıl kazanıyorum biliomusun bu kadar para ne icin benim bu kadar param yok kki hic cebimde bu kadar param olmazdı acaba bişi yapamazmıyız" adam- yok kardeşim yoq devletin makbuzu bu verirsen alırsın ehliyetini bende aynen şole dedim ve cıktım tabi icimden dediklerimi tahmin ediyorsunuzdur "abicim bu ulkenin bir vatandaşı olarak bu kazığı unutmayacağım her şeyimizden kesiyor maaşımızdan aldığımız telefon kontorune kadar yetmiyormu ama unutmayacam" cıktım ve ve bu gun mecbur verecem o parayı gidiyorum bu sabah gungoren ilce emniyet mudurluğu o pis herifin suratına atasım var paraları ama ne olur ne olmaz karakolda şimdi devlet memuruna hakaretten bizi tıkmasınlar nezarataneye coktandır girmedik nezarataneye sıkıcı gelir şimdi, gidecem bu gun işte alacam ıslatmam lazım acısını da cıkaracam anasını satayım bu kadar trafik kazasının da neden olduğu anlaşılıyor bunun da etkisi vardır.. saygılarımla yorumlarınızı beklerim....
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Arkadaş Bir Surucu Ehliyeti Alalım Dedik....