Olay dun saat 20.30 sıralarında merkez Cukurova ilcesi 100. Yıl Mahallesi, 85067 Sokak'taki Gokcen Sitesi H Blok 5. kat 10 numaralı evde meydana geldi. İddiaya gore, eşinden boşanan ve uzun suredir rahim ağzı kanseri tedavisi goren Nazlı Ergene(47) uzerine iliştirdiği, "Beni aileme teslim edin" yazılı notla kendini evinin salonunda, avizenin bulunduğu demir halkaya astı. Ergene'yi universiteden yeni mezun olan kızı Aslı Bakış(24) buldu. Eve geldiğinde annesini asılı olarak bulan Bakış, cığlık atarak komşularından yardım istedi. Ergene'nin evine giden komşuları, kadının ayrıldığı eşi Abdullah Bakış'ın yardımıyla ipi keserek, Ergene'yi indirdiler. İhbar uzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin mudahalelerine rağmen Ergene olay yerinde hayatını kaybetti. Ergene'nin uzerinden cıkan not ve olay yeri, polis ekipleri ve savcı tarafından incelendi. Olay kayıtlara intihar olarak gecirilirken, Ergene'nin cesedi otopsi yapılmak uzere Adana Adli Tıp Kurumu'na goturuldu.
Komşuları tarafından tam bir hayvansever olarak tanıtılan Nazlı Ergene'nin kopeği Leydi'nin de 4 gun once kanserden olduğu, komşuları ile sohbetinde surekli kopeği hakkında konuştuğu ve 'Kopeğim benim her şeyim' dediği oğrenildi. Ergene'nin boşandığı eşiyle zaman zaman tartışmalar yaşadığını soyleyen komşuları Ergene'nin ekonomik sıkıntıları olduğunu da belirtti. Nazlı Ergene'nin daha once de intihara teşebbus ettiği one surulurken, olayla ilgili soruşturmanın surduğu bildirildi.
KAYNAK: mynet