Arkadaşlar yaşanmış bir olay ciddiye almanızı oneririm ..

Bir kız varmıs bu kız cinlere hic inanmıyormus onlarla dalga falan gecıyormus . bir gece anne ve babası bir yere gitmişler ve geceyi orada gecirecklerını soylemısler . kız da madem evde kimse olmayacak butun arkadaşlarımı cagırayım parti yapalım demiş . cagırmıs arkadaaslarını . yemişler icmişler eğlenmişler . sonra biri " ben cok sıkıldım ya . cin mi cagırsak ? " demiş . kızda " bana uyar ama gelmez inanmıyorum ben " demiş . sonra diğerleride kabul etmıs ve cagırmaya karar vermısler . hersey hazır harfler fincan vs. bir arkadas duayı okumus ve cin gelmıs . fincan oynamaya başlamıs ve harflerden " aranızdan biri bana inanmıyor . yarın gelıp onunla tavla oynayacagım " demiş . kız tabi gırgırda hala " hanginiz yaptı cin tavlamı oynarmıs " falan dalga geciyor hala . ertesi gun olmus . kız evde otururken telefonu calmıs . arayan teyzesı . " kızım canım sıkkın biraz . gelimde dertleselım " demıs . kızda " tamam teyzecım gel " dems . yarım saat gecms teyzesı gelms . oturmuslar cay kahwe falan ıcmsler . sonra teyze kızım ben cok sıkıldım getirde bi tavla oynayalım demıs . kızda tamam dems . tavlayı almaya giderken hala alay ederek vay be teyzem cinmiş demıs . sonra tavlayı getırmıs . oynamıslar . teyzesı ben bi tuwalete gıdıcem dems ve gitmiş . o ara kızın telefonu calmıs . arayan babası . "" kızım ilk basta belkı kurtulur dıye soylemedk ama smdı kesınlestı . teyzen cok buyuk kaza gecirdi . oldu . başımız sagolsun "" . demıs ve telefonu kapatms . kız orda kalp krizi gecirip olmuş..