Merhabalar , nereye acayım bilemedim buranın sohbeti daha guzel olur diye duşunduğum icin buraya konu acmak istedim .
Başlıkta belirttiğim gibi ufo konusunda anlatıcaklarım var
Aramızda muhakkak inanmayanlar olucaktır , ben gormesemde inanıyordum ama surekli gormek istemiştim hep , bu hayallerim gercek oldu sonucta , 1 değil en az 5-6 kez ustelik . Sacma dediğinizi duyar gibiyim , yalan atıyorsam "Ajdar" gibi olıyım
. Babam şahsen benden daha meraklıdır bu tur şeylere ve yaz'ları hava guzel olduğundan bahcede yatıyordu bir iki haftadır . Ramazan'ın başlangıcıydı , bir gece uyurken gorduğunu soyledi , inanmadım dalga gectim . Anlattığı şu şekildeydi , "Karşı apartmanın ust tarafında bir hizadan gelip yıldızlar uzaklığında sonup şiddetli bir şekilde parladıktan sonra kaybolduğunu " soyledi . Madem oyle bir daha gorursen banada haber ver dedim . Ertesi gece sahura kalktığımızda ben suyu icip yattım kardeşimin yanına.Babam hala bahcedeydi iyi derecede takmıştı tekrar gorurum diye , ben uykuya daldığım sırada "Rıdvan gel bak ne var " dedi zaten ses tonundan anladım birşey olduğunu yalınayak zıpladım bahceye
Gokyuzune baktığımda tamam dedim dualarım kabul oldu
Kesinlikle yıldızlar kadar yuksekte , ucağın ucamayacağı kadar yukarıda birşey durduğu yerde oyle bir parlayıp sondu ki bir an kayboldu sandım , sonrasında daha da parladı ve daire cizerek arka apartmanın oraya doğru yavaşca kaydı . "Ucak o " dediğinizi duyar gibiyim , ama olmadığada kalıbımı basarım. Şehrin ustunden tek rota var cift gidiş gelişli . Araştırdım ayrıca o kadar yuksekte bir ucağın olması soz konusu değil. Bunu gordukten sonraki gecelerde bahcede yatmaya başladım ve 5 kez daha gordum . Kamera aradık uygun ama bulamadık , keşke bulabilseydik ki kanıtınıda yapıştırırdım cekinmeden , zaten haber kanallarıyla irtibata gecicektik tekrar gorduğumuz takdirde. Daha sonrasında kesildi ve dun akşam tekrar gordum . Şuan kamera arayışı icindeyim bulduğum ve yakaladığım takdirde video yapıştırıcam . Yanlız dikkatimi ceken birşey var bu kadar sıklıkta gorulmesi hayra alamet gelmedi bana
. Sizler ne duşunursunuz merak ettim bu konuda ..
Saygılar ve selametle .
Başlıkta belirttiğim gibi ufo konusunda anlatıcaklarım var

Saygılar ve selametle .