Aklımda Kalanları Aktaracagım Arkadaslar Yaşanmıs Bi Hikayedir Bu.
Adamın Teki Taksisiyle Giderken Birine Rastlamıs Adamı Arabaya Almış Adam Arka Koltuga Oturmus Taksici Nereye Gidiyoruz Kardes Sen Kimsin Biraz Anlat Bakalım Demiş Arkadaki Adam Ciddiyetle Azrailim Canını Almaya Geldim Demiş Taksici Kahkahalarla Gulerek Tobe tobee demiş Hemşerim Dalga Gecmeyi Bırak Ne Azraili demiş

Arkadaki Adam Yine Azrailim Demiş Taksici Ya Kardes Kafamı Buluyon Senin Gibi Azrail Mi olur Demiş Arkadaki Adam Daha Once Azrail Gordundemi Senin Gibi Azrailmi Olur diorsun Sen Şimdi Benim Azrail Olduguma İnanmıyormusun Demiş Taksici Sırıtarak Tabi İnanmıorum demiş Arkadaki Demişki 200 metre Sonra Bi adam Daha Alacaksın Taksiye demiş Adamın Dediği Gibi Biraz ilerde Bi adam Almıs Taksiye Adam ON koltuga Oturmus Taksici ee Kardes Sen nereye gidiorsun Adın Ne demiş On koltuktaki Abi ben Hastahaneye Gidiyorum Adım Tolga Demiş Taksici On koltuktaki Adama demişki Kardes Su arkada Oturan Adam Ben Azrailim Ben Azrailiim Deyip duruor Dingil Dalga Gecıyor Benle Aklı sıra

On koltuktaki Adam Arkasına Bakmıs Ne adam Var Ne birisi Abi Arka Koltukta biri Yokki Demiş Taksici Tekrar Bakmıs Len Kormusun Arkada Oturuor İşte demiş On koltuktaki Ya abi Kafamı Buluon Hani kimse Yok Arkada Demiş sonra Arka Koltuktaki KOnusmaya baslamıs YA bak gordunmu Ondeki Adam Ne beni Gorebilir Nede Duyabilir demiş Taksicinin Bİrden Ayagının Bağı Cozulmuş Sanki Kafasından Kaynar Su Dokulmuş Gibi Olmus Azrail Sonra demiş ki Hadi Kenara cek 2 Rekat Namaz Kıl Canını Alayım Demiş Taksici Aglamaklı Bir Şekilde Taksiden inmiş Namaz Kılarken Oburku Adamlarda Taksiyi Alıp Kacmıslar

Not:Kotu Anlattım Affedin Bunuda Yıllar Once Okumustum