Neil Armstrong ,cok koyu bir hiristiyandir.Son 15-20 yilda da Turkiye ``ye cok kereler gelip gittigini medyadan takip etmistim.Gelip bakindigi tek yer,Agri dagiydi.Soyledigine gore uzaydan Nuhun gemisini agri daginda gormustu ve onu bulmaya calisiyordu.Simdi diyeceksiniz ki,ne var bunda?? Cok sey var!
3 kutsal kitap,Nuh tufanindan bahseder.Kur`an haricinde ,Tevrat ve incil''de Tufandan sonra geminin Ararat'a indigi yazar..Ararat malum,agri daginin ermeni lehcesinde soylenisi.Kur''an ise Nuh tufanindan daha detayli bbahseder ve geminin Cudi dagina ($irnak''tadir) indigini soyler.
Geminin agri daginda ortaya cikmasi demek(ki bu hic olmayacaktir)Kur''an'in yalanlanmasi,dogru bir kitap olmadigi,muslumanligin hak bir din olmadigi anlamina getirilecektir .(Neil Armstrong ve hizmet ettigi cevre adina soyluyorum)
Aksi bir durumda ise,Muslumanlarin her zaman soyledigi sey olan,Kur''an haricindeki kitaplarin orjinal olmadigi ,degistirildigi ortaya cikacak ve Muslumanligin hak din oldugugu kabul edilecek...
Ben cudi daginda askerlik yaptim.Nuh``un turbeside $irnakta.Daga yakin koylerde konustugum bir kac koylu,dedelerinin anlattiklarina gore dagi icinde bir suru magaralar oldugunu,cami oldugunu,taslasmis insan heykelleri oldugunu soylediler.Teror vs. gibi meselelerden oturu hic cikamamislar daga.Zira onlarda cikmak istiyorlardi,ve dedelerinin anlattiklari seyleri gormek istiyorlardi.30 yildir o bolgede teror ,ozellikle de o dagdan hic eksik olmadi.Hic kimse oraya cikamadi...Astsubay olan amcamin oglu,helikopter pilotu bir arkadasinin ,cudi daginin ustunden ucarken,dagin bir kisminin tipki bir geminin uc kismini andirdigini anlattigini soylemisti.
O bolgenin cografi ozelliklerini gorseniz,orada bir tufan yasandigina kanaat getirirdiniz.Dagin etrafindaki her yer kanal gibi tumseklerle dolu..
Neil Armstrong ve tafyasiniin uzayda ezan sesi duyma meselesi,tamamen uydurma.Aya ciktigi donemlerde,Hiristiyanlar 1-0 one gecmis gibi olmuslardi Musluman alemine nazaran.Altta kalmayan Muslumanlar boyle bir sey cikarmislardi.yoksa Nasa olasa bile bu tip raporlari aciklamaz.
Yukaridaki hikayeyi.Neil Armstrong ve ideali ile ilgili bilginiz olsun diye yazdim
Bilim ve Teknoloji0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Neil Armstrong ve Nuh tufani