Size 1996 yılında başımdan gecen bir olayı anlatacağım. O yıllarda Niğde’de universitede okuyordum. Arkadaşlarla birlikte oğrenci evi diye tabir ettiğimiz bir ev tuttuk.
Bir gece arkadaşlarım evde yokken uyandığımda ezan okunuyordu (O gunler ramazana denk geldiği icin akşamdan niyetleyip yatmıştım). Cok susamıştım ve ezanın ardından dayanamayıp su ictim. Mutfağın ışığını yakmamıştım.
Geri donduğumde karşımda beyaz kıyafetli, biraz da uyku sersemi olduğum icin suratını tam olarak goremediğim bir kişi duruyordu. Arkadaşımın montu beyaz olduğu icin onun su icimeye kalktığını duşundum (Fakat o gece evde benden başka kimse yoktu). Daha sonra bana carpmasın diye elimi uzattım. Ne olduğunu anlayamadım. Elim O kişinin bedeninden iceri gecti. Donup arkama baktığımda hala bana bakan biri duruyordu. Korktum ve yatağa koştum. İlk başta anlamadım fakat daha sonra onun cin olduğu kanaatine vardım. Odanın ışığını yaktım ve sabaha kadar ne mutfağa gidebildim ne de uyuyabildim.
Ertesi gun konuyu arkadaşlarıma anlattım ve tahmin ettiğim gibi benimle dalga gectiler hatta bir sonraki gecede beni korkutmaya calıştılar.
Aradan bir hafta falan gecmişti ve ben hala uyuyamıyordum. O gun arkadaşlarla dışarı cıkıyorduk. Ben iki ayakkabımdan hangisini giyeceğime karar veremedim. Arkadaşlarım da işaret ettikleri ayakkabıyı giy dediler. O gun akşama kadar hic ayrılmadan arkadaşlarımla beraberdik. Zaten evin anahtarı sadece bende vardı ve ev cift kapılıydı. Gece eve donduğumuzde giymediğim diğer ayakkabının yerinde olmadığı dikkatimi cekti. Tam o esnada arkadaşlarıma soyleyecektim ki onlarda bu durumu farkedip bana endişeli bir şekilde baktılar. Evi aradığımızda ise ayakkabıyı banyonun ust bolmesinde bulduk.
Ertesi gun apar topar o evden taşındık. O civarda oturan kişilere daha sonraları durumu anlattığımızda gercekten şok olduk. Cunku o eve bizden once girek kiracılarda aynı huzursuzluktan dolayı evi terketmişler. Başımdan gecen bu olay beni iki uc sene kadar etkiledi… Alıntıdırr
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Garip bir şeyler oluyor!