Pekin Hayvanat Bahcesinde, sevmek istediği panda tarafından ısırılan bir kişi, intikamını aynı şekilde aldı.
Beijing Morning Post gazetesinin haberine gore, hayvanat bahcesine gelmeden once icki icen ve alkolun etkisiyle “pandaya dokunma ihtiyacı” hissettiğini soyleyen Zang Şinyan adlı gocmen işci, yanına atlayarak urkuttuğu panda tarafından ısırıldı. Bunun uzerine sinirlenen Şinyan da pandayı sırtından ısırdı.
Olayı izleyen ziyaretcilerin yetkilileri cağırmasıyla birlikte panda sakinleştirilirken, iki bacağından yaralanan 35 yaşındaki Zang Şinyan ise hastaneye kaldırıldı.
The Beijing Youth Daily gazetesine yaptığı acıklamada, daha once televizyonda izlediği pandaların insanlarla iyi gecindiğini gorduğunu belirten Şinyan, “Kimse pandaların insanları ısırdığını soylemedi. Sadece ona dokunmak istedim. Cok sarhoştum, olayı tam hatırlamıyorum.” diye konuştu.
Hayvanat bahcesinden yapılan acıklamada ise Gu Gu adlı pandanın sağlık durumunun iyi olduğu, ancak olayın şokunu henuz atlatamadığı ifade edildi.
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- intikamını pandayı ısırarak aldı :D