9.sınıf
yanımda guzeller guzeli bır kız oturuyor ve ona bakmaya kıyamıyorum
onu o kadar cok seviyorumki onun bundan haberi yok beni sadece arkadası olarak goruyor.
nedenini bilmiyorum ama kendimden utanıyorum..
10.sınıf
birgun beni aradı ve bana ihtiyacı oldugunu soyledi..
bizim eve geldiğinde sevgilisinden ayrıldıgını soyledi ve hıckıra hıckıra dizlerime yattı.
ve ben şimdi onun saclarını okşayarak guzel yuzunu doya doya seyrediyordum...
11.sınıf
mezuniyet balosu wardı ve biz 8.sınıftayken eyer eşlerimiz olmassa beraber gidiceğimizi soylemiştik..
Mezuniyetten birgun once beni aradı ve erkek arkadasının hastalandıgını seninle beraber gidebilirmiyiz diye sordu..
kabul ettim ve baloya gittik..
BALOYA GELDİĞİNDE MELEKLER GİBİYDİ..
saatlerce dans ettik dans ederken sadece onu '' ne kadar cok sevdiğimi '' duşunuyordum..
ARADAN YILLAR GECTİ..
ve şimdi ben meleğimi toprağa veriyordum..
annesi kızının gunluğunu buldugunu ve en yakın arkadası olarak bana wermek istediğini soyledi bende aldım. ve okumaya basladım
yanımda cok yakısıklı biri oturuyo. ve ben ona bakmaya doyamıyorum.. hep bahaneler bulup erkek arkadasım oldugunu soyleyerek ona yakın olmaya calıstım ama bir turlu onu sevdiğimi soyleyemedim cunku o beni arkadas olarak goruyordu.onu canımdan cok seviyorum..ve asla kavuşamayacağım.
şok olmustum hıckırıklarımı tutamıyordum ve gozumu mezarından alamıyordum nasıl ona sevdiğimi soyleyememiştim..
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Aşk ve olum...