Merhaba arkadaşlar başlıktanda anlayacağınız gibi şu anda cok garip bir durum icerisindeyim şimdi size bu garip durumu anlatıcağım ve bu kesinlikle başımdan gecti sallıyorsun falan diyen varsa şimdiden soyliyim hic yorum yazmasın lutfen...
Ben her akşam coğunuzun yaptığı gibi uyumadan once mp3 umden muzik dinlerdim .
benim mp3 te bir ana dizinde 2 tane klasor var orda yerli mp3 ve yabancı mp3 diye.
Gecen gece yine bir metallica sefası surerken o anda ana dizine girdim ve orada 2 klasorden başka bir tane ismi olmayan ama simgesi mp3 simgesi olan bir nesne gordum tabi hemen actım . acınca birden garip bir ses geldi ama insan sesi değil inanın herhangi bir enstruman sesi de değildi. dedim dinleyim neymiş acaba ne olduğunu anlayamadan 1 dakika olmuştur belki birden uyku durumuna gectim (muzik dinlerken hic uyumam normalde) sonra gozumu actım ve bizim karabasan olayı denen gorupte sesimizi cıkaramadığımız durum oldu . ve oylece kaldım sonra gozumu bir actım ben yerdeyim benim kitaplıktaki kitaplar yerlerde sandelye devrilmiş bir vaziyette kolum kanıyor sabahın 05:13 unde o vaziyetteydim . nese hemen ayetul kursi nas felak falan okudum sonra oturma odasına gectim sonra olayın şokunu atlatınca mp3 playeri aldım ana dizini actım ve o nesne orada yoktu . 2 gunden beri uyuyamıyorum niye oldu bu olay LUTFEN YARDIM EDİN...
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Mp3 Playerdeki esrarengiz olay "Uc harflilerle ilgili olabilir" Lutfen bakın...