Muğla'nın Bodrum ilcesinde, bir kişinin bahcesinde bulduğu insan yuzunu andıran gorunume sahip orumcek gorenleri şaşkına cevirdi.İlcenin Yokuşbaşı Mahallesinde oturan 41 yaşındaki Nagihan Kacar evinin bahcesinde yururken dikkatini ceken orumcek ilgi odağı oldu. Orumceğin vucudunda toplu duran kısmın dikkatini cektiğini ve yumurta bırakacağını duşunduğunu belirten Kacar, "Dikkatli bakınca insan yuzunu andıran bir gorunumu olduğunu fark ettim. İlk başta zehirli olabileceğini duşunerek korktum. Cok ilgi cekici olduğu icin daha sonra dikkatlice alıp kavanoza koydum" dedi.
Eşi Ramazan Kacar'ın "Bu orumcek değil uzaylı" dediğini anlatan Nagihan Kacar, şoyle konuştu: "Kacmasın diye iyi muhafaza ediyoruz. Hareketlerini izliyoruz. Boyle bir orumcek bulduğumu soylediklerim gelip bakıyor. Bu nedenle evim ziyaretci akınına uğradı." İnternette araştırma yaptıklarını ve daha once buna benzer orumceğin Manisa ve Malatya'da bulunduğunu oğrendiklerini dile getiren Kacar "Sanırım ucuncusunu biz bulduk" ifadesini kullandı.
Orumceği bulduğunda renginin beyaz olduğunu soyleyen Nagihan Kacar, sozlerine şoyle devam etti: "Ekmek verdim, kucuk boceklerden verdim yedi. Maydanoz verdim yedi. Maydanozu yedikten bir sure sonra rengi yeşile dondu. Domates, havuc vereceğim. Renginin değişip değişmeyeceğini cok merak ediyorum. Maydanoz verdiğimde rengi hemen yeşile donmemişti. Sanırım sindirdikten sonra rengi değişti."
Kaynak:mynet