Sevgili Başbakanım…
Sizin aracılığınızla Ankara Buyukşehir Belediye Başkanı Melih Gokcek'i ve Altındağ Emniyet'ini Başbakan Erdoğan'a şikÂyet ediyoruz!
Ankara'nın merkezi noktası olan İskitler semtinde oturan emekli oğretmen olan ben, son 5 yılda bir tarihi yerleşim bolgesi inanılmaz ihmal ve hatalar yuzunden; gaspcılara, Kazkici cetelerine (M. O, K. T., İ. O. E. O. Başta olmak uzere… Birkac defa semt karakoluna sorduğumda bu kişilerin aranması olduğu soyleniyor. Doğrusu cok şaşırıyorum. Bu isimler ve bu isimlerin calıştırdığı yankesiciler ve toplumun duzenini bozan gencler Yeni Turan İ.O.O onunde, Kazık İci Bostanları Bingol sokak ve İskitler End. Mesl. Lisesi arkasında teror estirmeye gunu birlik devam ediyorlar), tinercilere teslim edildi. Semtimiz cevresinde bulunan kucuk sanayi işletmeleri Buyukşehir tarafından dayatma yoluyla boşaltılınca, oralara malum şahıslar yerleşti… Sonrasında ise malum şahıslar yerleşim bolgelerinin arasına sıkışan gecekonduları kendilerine mekÂn edindiler. (Hurdacıların yanı) Bu bolgeler 5 yıldır temizlenmeyi beklerken aksine her gecen gun coğalıyor. Ankara'nın ortası bir ceteye teslim ediliyor. Sonra merak ediliyorsa cete ismini ben koymadım… Ankara Emniyeti kendisi koydu! Ankara Emniyet Mudurluğu Organize Suclar Şube Mudurluğu ekipleri, bilgisayar hırsızlığı, gasp ve zorla alıkoyma yapan ve kendilerine 'Kazıkici Bostanlar` adını veren bir suc orgutunun 7 elemanını gozaltına almış ve olay tum basında yer almıştı. Sonuc mu kapıdan girip pencereden cıktılar… Cıktıklarında ise daha da saldırganlaştılar. ŞikÂyet etmeye kalkanları, 'git şikayet et… Gordun 3 gunde cıktık. Sonra senin kabusun oluruz' diye tehdit ediyorlar. Şimdi ise hırsızlık yerine esnafı gunu birlik haraca bağlanmış durumdalar. O kadarki Okula gonderdiğimiz evlatlarımızın haclıklarını gasp ediyorlar…(Semtimizde bulunan 3 okul idarecilerinden bilgi alınabilir) Haclıkları gasp edilen cocuklarımızı kimseye soylememeleri icinde tehdit ediyorlar. Hatta sıkıştıklarında teror orgutunun ismini, kullanacak kadar ileri gidiyorlar. (Daha Once Yeni Turan İ.O.O Bayrak torenine ve İstiklal Marşına mudahale soz konusu oldu.)
Bir semtimizin uzerine coken karabasanın ise sorumlusu maalesef Melih Gokcek ve Guvenlik Gorevlileridir. Yıllardır tum uyarlarımıza rağmen Belediye kalıntıları yıkmadı, guvenlik gorevlileri ise semtimizde tek uygulama yapmadı. Okul onlerinde kumeleşen cete uyelerine bir kez olsun mudahale etmedi. Sayın Başbakanım burası dağ başı değil! Yok, eğer oyle olduğuna inanırsak biz kendi işimizi kendimiz cozmek zorunda kalacağız ki bunu bize mecbur bırakmayın… Siz 70 milyonun Başbakanısınız! (En azından iddianız bu) Bizim Başbakanımızsınız! (sizin tarifiniz bu) İnanın bir semt ayaklanmak uzere