Aradığınız - "ruhunu satışa cıkardı" - terimlerini iceren herhangi bir belge bulunamadı.
Oneriler:
Tum sozcukleri doğru yazdığınızdan emin olunuz.
Başka anahtar sozcukler deneyiniz.
Daha genel anahtar kelimeler deneyiniz.
Daha az anahtar kelime deneyiniz.
Cin'de 24 yaşındaki bir kişi, Cin'in en populer acık artırma web sitesinde ruhunu satmaya calışıyor. Web sitesinin operatorlerinin satış ilanını 58 kez kaldırmasına rağmen Cinli kişi, ısrar ve denemelerini surduruyor.
Şanghay'dan adının acıklanmasını istemeyen ruh satıcısı, "Bu sadece bir durtudur" dedi.
Cinli kişi, ruhunun satılık olduğunu bildiren ilanı Taobao adlı web sitesine gecen hafta koydu.
Cinli kişi, ruhunu acık artırmaya başlangıc olarak 10 yuan (1.23 dolar) karşılığında cıkardı. Ancak internet sitesinin sahibi olan şirket, bir insanın ruhunu satmasının uygun olmadığını belirterek, gecen Cuma gunu satış ilanını sildi. Fakat Cinli kişi, 58 kez daha satış ilanını siteye koymaya başardı. Acık artırmada Cinli kişinin ruhuna, en fazla 681 yuan (84 dolar) karşılığında alıcı cıktı.
Taobao Halkla İlişkiler Muduru Tao Ran, gazetecilere yaptığı konuşmada, "İlanı kaldırdık cunku biz sadece tanrının ruhları kontrol edebildiğine inanıyoruz. Ruhlar satılamaz cunku ruhlar gorulemez ve dokunulamaz. Ayrıca kamuoyundan cok fazla tepki ve baskı geldi" dedi.
Ruhunu satışa cıkaran Cinli kişi ise, bir kadın gazetecinin ruhunu ucret karşılığında satın aldığını fakat kadının ismini acıklamayacağını soyleyerek, "Ruhumu ona ekpres posta ile gondereceğim. Kız bana ısrarla ruhumu satmamamı soylemeyi surdurdu. Ben bu satışı iptal etmek istemiyorum" dedi.
Bu ilk konum kaynak vermem reklama girebilir diye vermedim isterseniz kaynak gosterebilirim.
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Ruhunu Satışa Cıkardı