3 kez akciğer kanseri olan Lawrence, mesane kanseri ve beyin tumorunun ardından iyileşti...

İngiltere'de yaşayan iki kız cocuk babası Lawrence Stewart, tam sekiz defa kanser hastalığına yakalandı ve hepsinden kurtuldu. Pek cok kişinin hayatını kaybettiği kanser turlerini bir tur soğuk algınlığı gibi atlatan adam, ilk olarak 14 yaşında kansere yakalandığını soyledi.

TIP TARİHİNE GECTİ

14 yaşındayken mesane kanseri olan ancak kısa zamanda iyileşen Stewart'ın daha sonra da beyninde tumor olduğu ortaya cıktı. Uc defa da akciğer kanseriyle mucadele eden Stewart, verdiği kanser mucadelelerinde başarı kazandı. İkiz kızlarının kendisine yaşama gucu verdiğini soyleyen Stewart, "Herkes grip olurken ben kanser oluyorum. Hayatım boyunca hic sigara icmedim Ama işte nedendir bilinmez kanser oldum durmadan. Neyse ki ucuz kurtuldum" diyor.

Bir an olsun hastalıklarla mucadele ederken şikayet etmeyen adam, tıp tarihinde mucize olarak gosteriliyor. Gecirdiği onlarca ameliyatın sonunda zaferle cıkan baba, kemoterapi tedavisi sonrasında Macmillan Kanserle Mucadele Vakfı icin destek bulmaya cabalıyor.