İşte benim kızım !..

İlk yemeğe cıkışımızda cep telefonu caldı. Elini cantasına attı.
Kurcaladı,kurcaladı. Telefon uzun uzun calmaya devam ediyordu. Bir turlu bulamadı.

Sonra o guzel cumle dokuldu dudaklarından: "Evde mi bıraktım acaba?"

Onun tam aradığım kız olduğuna karar verdim.

Canım Babam !...

Bilincli tuketim, bilincli uretimle olur....18.000 YTL kredi kartı borcum olduğunu oğrenen babamın ilk tepkisi; "Keşke korunsaydım".

6. His

-6. His filmini izledin mi ?... dedim.

-Hayır ama cok ovduler... dedi.

-Bende filmin CD'si var, istersen vereyim izle, ben de cok beğendim dedim.

-Şimdi izlersem bir şey anlamam, ilk 5 tanesini izlemem lazım once dedi.

Sustum. Gulmedim bile. Artık goruşmuyoruz.

Oncelik

Evlenmeyi duşunduğu erkek arkadaşının,"Benden once biriyle oldun mu?" sorusuna, "Buraya gelmeden once mi?" cevabını vererek evlilik umutlarımı magmalara atan hatunun,gercek sarışın olduğunu soylememe bilmem gerek kaldı mı?

Caylar demli olsun

Gecenlerde koyde komşunun evinin onunden geciyordum. Yaşlı bey amca hanımına şoyle dedi:

-Hanım suyu ısıt; olursa olur,olmazsa cay demleriz.

Maalesef Kaybettik

Aniden fenalaşan annelerini apar topar hastanenin acil servisine taşıyan,ancak yarım saat sonra doktorun "Maalesef annenizi kaybettik" demesiyle annelerinin olduğunu oğrenemeyen(!) bunun yerine "Ulan nasıl kaybedersiniz koca kadını,daha demin buradaydı!" deyip doktoru bir guzel doven komşularım var duyurulur...

Ramazan geldi

Her zaman "Canım","Aşkım" diyen kocacığım Ramazan geleli beri,orucu
bozulmasın diye bana "Kanka" diyor ya...

Danger

Onumuzde ilerleyen tankerin uzerindeki "DANGER" yazısını gorup de
"Allah'ın akıllısı, tanker yazacağına danger yazmış" diyen ve arkasından kahkahalarla gulen teyzemi,nerelere gondersem acaba?

Cevir cevir

Bu zamana kadar hicbir şeyi alkışlatamamıştım,kısmet buguneymiş. Lutfen o buyuk alkışlarınız pilota,"Ucağı kıbleye cevirin, namaz kılacağım" diyen gurbetci vatandaşımıza gelsin. Haberi gorduğumde ben oyle yaptım da.

Efendi Cocuklar

Lutfen bir alkış da benim anneme;zira kendisi gecen gun televizyonda zap yaparken, Aydın ve Fatih Urek'i gorunce, "Ben bunları cok severim,mankenlerle falan dedikoduları cıkmıyor, terbiyeli cocuklar" dedi.