Modlar Bu Konumda Film tanıtmıyorum Kilitlemesseniz sevinirim.

4.Tur adlı Bir film var Aslında 68 Saatlik Bir belgesel Onu 1.5 Saatlik Filme cevirmişler Ama icinde gercek goruntuler var.

Alaskada bulunan Nome Adlı bir kasabada yaşanan garip olaylarlar var İşte filmdede o olayları anlatıyor.

4 Tane Aşama vardır:

1.Aşama:Uzaylıları Gorursunuz"Belgeselde Baykuş Olarak goruyorlar"
2.Aşama:İletişime Gecersiniz."Belgeselde Gecen bir ses kayıtında Garip Şeyler Soyleniyor.
3.Aşama:Onları Kendi Formlarında Gorursunuz "Belgeselde Goruyorlar ama anlatmak istemiyorlar Hatta Bir sahnede polis kamerasıyla cekilmiş Adam Telefonla konuşuyuor."Onları gorseydiniz sizde Bunu yapardınız Diyor" Ve ailesini Olduruyor cocuklarını bile ve hicbir sahtelik yoktur.Polis kamerası iceri goruyor ve Oluyorlar.
4.Aşama:Onlardan biri olursunuz"Belgeselde Ailenin başına gelenler yuzunden Bahcesinde Polis arabası bekletiliyor Polis Kamerası acık şekilde bekleniyor kamera eve doğru bakıyor ve ustune ucan daire geliyor.Sonra kamera bozuluyor ama geldiğini goruyorsunuz" ///Hatta O ailenin kızı kacırılıyor bir dahada bulunmuyor.

İşte herşey budur Hicbir yalan yoktur.

4.Tur adlı Filmi izleyebilirsiniz.

Not:Film Diyorum ama O belgeselin film haline getirilmiş halidir icinde gercek goruntuler bulunmaktadır.

Filmi izlemeden once 2 kez duşunun icinde kan dondurucu sahneler var.

Filmin sonunda İnanmak Yada inanmamak size Kalmış

Bir ses kayıtında sonradan oluşmuş bir ses var filmdede geciyor.Eski Sumer diline ait birşey.Cevirisini Yapıyorlar ve İnanılmaz şeyler cıkıyor:

Biz Sizi yarattık.Sınavdan gecirecez.Yıkacağız,Oldureceğiz,Yok edeceğiz.Ben Tanrıyım.

Belki bunu duyduktan sonra Sacmalamışsın diye bilirsiniz Bende filmde duyduğumda Cok sacma dedim.İnanmadımda sizlerle paylaşmak istedim.

Film Fragmanı:http://www.sinemalar.com/film/30586/4-Tur

Film İzlemek isteyenler:http://www.bedavaizlee.com/film/537/4-tur

Yeni Eklenti:06/29/2011

Sanırım Film Yalan!!!!

evenescence_88 Adlı arkadaşımıza cok teşekkur ederiz.

evenescence_88 Yorumu:
arkadaşlar az onceki yorumumun uzerine biraz araştırma yaptım ve dr. abigail tyler diye bize yutturulan kişi, aslında ingiliz aktris Charlotte Milchard olduğunu buldum.

İnternetten Charlotte Milchard Yazdığınızda Filmdeki Gercek goruntulerdeki kadının Aslında unlu bir oyuncu olduğunu gorebilirsiniz.

Konumdaki "Biz Sizi yarattık.Sınavdan gecirecez.Yıkacağız,Oldureceğiz,Yok edeceğiz.Ben Tanrıyım." Cumlesine bende katılmıyorum.O yuzden yorum atarken bir dikkatli olun.