Hatay’ın Reyhanlı ilcesinde daha once at ve geyik heykeli yapan mozaik ve heykel sanatcısı Mervan Altınorak, bu sefer de calışmalarına bir yenisini ekleyerek, motosiklet benzin deposu ve 240 adet catal kaşık ile flamingo heykeli yaptı

Hatay’da daha once at ve geyik heykeli yapan mozaik ve heykel sanatcısı Mervan Altınorak, bu sefer de motosiklet benzin deposu ve catal kaşık ile flamingo heykeli yaptı

BİR HAFTADA YAPTI
Uzun zamandır mozaikle ve hurda ile ceşitli heykeller yapan Mervan Altınorak, geyik ve at heykelinin buyuk ilgi gormesiyle bu defa da motosiklet benzin deposu ve yemek catalı, su borusu, oto yedek parcası ve yay kullanarak flamingo heykelini bir hafta icerisinde yaptığını soyledi.

ADI: ZARAFET
Yaptığı flamingo heykelin ağırlığının yaklaşık 20 kilo, boyunun ise 133 santimetre olduğunu soyleyen Altınorak, "Heykele ’Zarafet’ adını verdim. Flamingo heykelini fazla aksesuarı olmadığı icin bir haftada tamamladım. Bunun yanında kucuk ebatlarda olmak uzere karınca, arı heykeli de yaptım. Şimdi sırada tavus kuşu var, onun calışmasına başladım. Yapacak daha cok eserim var, kısmet olursa bir gun sergi acmayı duşunuyorum" diye konuştu.

İnternethaber