Kadıkoy’de bir guzellik merkezi sahibi Ş.T., T.Y. isimli bir adamın pedikur işlemleri sonrasında kalan olu derilerini balıklarına vereceğini soyleyip aldığını ancak kendisinin yediğini iddia etti. Surekli olarak ponza kalıntılarını isteyip kendisini rahatsız ettiğini belirterek T.Y. hakkında şikayetci oldu. Şikayet dilekcesinde iş yerine personel alımı icin ilan verdiğini, T.Y.’nin iş başvurusunda bulunduğunu soyledi.
"BALIKLARINA VERİYOR SANDIK"
Dilekcede, “T.Y. isimi şahıs, iş yerime gelen bayan muşterilerimin pedikur işlemlerinin ardından kalan ponza kalıntısı yani olu derileri ucret karşılığında ısrarla benden istedi. Hatta bana da pedikur işlemi yaptı, o ponza kalıntılarını ‘pirana’ diye tabir edilen balıklarına vereceğini soyleyip benden aldı. Bunları kendisi yiyormuş” ifadelerini kullandı.

"SUREKLİ OLU DERİLERİ İSTİYOR"
Soz konusu olu derileri surekli olarak kendisinden istediğini soyleyen Ş.T., “Mesaj gondererek, telefonla arayarak beni ve iş yeri personellerimi rahatsız etmiştir” dedi. Şikayet uzerine Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından T.Y. hakkında, “kişilerin huzur ve sukununu bozma” sucundan soruşturma başlatıldı.
”ISRARLA İSTEYİNCE SORDUM, OLU DERİLERİ YEDİĞİNİ SOYLEDİ"
Ote yandan konuya ilişkin konuşan genc kadın, “Bana ilk geldiğinde calışma talebinde bulundu, benimle birlikte calışmak istediğini soyledi. Bana pedikur işlemi yapmak istediğini soyledi, yaptı. Pedikurden sonra cıkan olu deriyi istedi, yani DNA'mı istedi. Ben bunu ne yapacağını sorduğumda, piranalarına vereceğini soyledi. O sırada mantığı buydu. Gittikten sonra surekli olarak sosyal medya hesaplarımdan ve telefonumdan taciz ettiğinden dolayı ısrarla ustune gittiğimde olu derileri yediğini soyledi. Yani adam benim DNA'larımı yemiş. Ben de gidip suc duyurusunda bulundum” dedi.

"PARA KARŞILIĞINDA ALMAYI TEKLİF ETTİ"
Boyle bir olayla ilk defa karşılaştığını soyleyen Ş.T., “Manikur, pedikur işlemlerinden arta kalan olu derinin ne işe yaracağı konusunda hicbir fikrim yoktu kendisini tanıyana kadar. Alıp yediğini soyledi bana. Normal bir şey olmadığını duşunuyorum. Para karşılığında almayı teklif etti, kabul etmedim. Telefonumdan ve sosyal medya hesaplarımdan taciz ediyordu surekli. Son olarak iş yerimi aradığı icin şikayette bulundum. En azından bir tedbir kararı konulmasını istiyorum. Bunu artık surekli hale getirmemesi acısından” diye konuştu.
İnternethaber