Fransa'da 19 yaşındaki bir oğrenci sacını boyamak istedi. Sac boyası yuzunden başına gelenlereyse kimse inanamadı!

Estelle adındaki bu 19 yaşındaki oğrenci gectiğimiz gunlerde sacını boyamak istemiş ve hepimizin yaptığı gibi marketten bir sac boyası satın almış.

Tum marketlerde ve kozmetik dukkanlarında satılan bu hazır boyalar pratik oluşları yuzunden kadınların baş tacı oluyor.

Ancak burada dikkat edilecek nokta cildinizin bu boyalara karşı alerjik bir reaksiyon gostermemesi. Bunun icin de kolunuzda bir bolgeye boya surup beklemeniz ve sacınızı bu sonuca gore boyamanız gerekiyor.

Estelle bunu yapmış. Ancak kucuk bir detayı atlamış. Bu reaksiyonun gercekleşip gercekleşmeyeceği 2 gun icinde belli oluyor. Estelle ise sadece yarım saat bekleyip boyayı saclarına surmuş...

Sonra da bu fotoğraflarda da acıkca gorulen bir kabusu yaşamaya başlamış.

Estelle'nin Le Parisien gazetesine yaptığı acıklamaya gore boyaya karşı gosterdiği alerjik reaksiyon genc kadının yuzunun şişmesine sebep olmuş.

Hastaneye giden ancak basit bir ilac verilerek geri gonderilen genc kadının yuzu her gecen gun biraz daha şişmiş.

Bu durumu gun gun fotoğraflayan genc kadın en sonunda tekrar hastanenin yolunu tutmuş ve bu sefer daha ciddi bir tedavi uygulanmış.

Gunlerce gecmeyen bu alerji yuzunden oldukca zor gunler geciren Estelle, gazeteye yaptığı acıklamada: Ben bir aptallık yaptım, başkaları da yapmasın diye onları uyarmak istiyorum demiş.

Neyse ki genc kadının yuzu tedavi sonrası eski haline donmuş ve Estelle hayatına kaldığı yerden devam edebilmiş...

İnternethaber