Edirne'de inşaat işcisi olarak calışan Halil Alığ (34), gece yorgunluktan ağzı acık uyuyunca, ağzına giren fareyi yuttu. Fareyi canlı olarak 3 gun midesinde taşıyan Alığ'ın başına gelen olay, doktorları hayrete duşurdu.
Fareyi yuttuktan 3 gun sonra hastalanarak sağlık ocağına giden genc adam, cağrılan ambulansla Edirne Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Fare yuttum dediği doktorların bile once kendisine inanmadığını belirten Halil Alığ, iki iğne vurulduktan sonra eve gonderildi. Cekilen rontgen filmlerinde olen fareden geriye kalan parcaları taşıdığı ortaya cıkan Alığ, olayın uzerinden 12 gun gectiğini ve şimdi her hangi bir şikayeti olmadığını soyledi.
Uyurken fareyi yutan ve 3 gun midesinde fare ile gezen Halil Alığ, "Bundan 12 gun kadar onceydi. Gece yattım, yorgundum ve ağzı acık uyumuşum. Gece saat 03.00 sıralarında ağzımdan bir şeyin girdiğini hissettim. Boğazımdayken fark ettim. Korktum. Ne oluyor, dedim kendi kendime.. Bir dakika gibi kısa bir surede adeta nefesimin kesildiğini hissettim. Yanarak boğazımdan hızlıca mideme bir şey indi. Cok zor nefes aldım bu sure icinde. Sonra istifra ettim ve fare pisliği gordum. Kokusundan da fare olduğunu anladım. Ben 2-3 gun doktora gitmedim. Surekli istifra ediyordum. Fare midemde geziyordu. Cok acı duydum, tırmalıyordu ve muthiş yanma oluyordu. Olaydan 3 gun sonra bir akşam saat 20.00 sıraları sağlık ocağına gittim. Yuzumun rengi falan kalmamıştı ve ambulans cağırdılar. Edirne Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldım. Orada fare yuttum dedim. Baştan soylediklerime inanmadılar. Biri kalcamdan diğeri de kolumdan olmak uzere iki iğne vurdular. Ne vurduklarını bilmiyorum. Rontgen filmi cekildi. Sonra farenin gezintisi kesildi. Sanırım icimde oldu. Başka ilac falan vermediler. Bende bir hafta sureyle yattım.. " dedi.
Fareyi yuttuktan sonra evde ilaclama yaptıklarını, ancak buna rağmen evde geceleri tedirgin yattığını belirten Halil Alığ, "Yine fare yutarım diye tedirgin yatıyorum. Bir hafta suresince hic bir şey yiyemedim, bir şey icemedim. Genelde gunduzleri uyuyorum. Belki yuttuktan hemen sonra gitseydim, rontgen filmlerinde fare iyice belirgin olarak gorulebilirdi. Cekilen filmlerde midenin bazı bolumlerinde olen farenin eriyen kısımlarından geriye kalanları goruluyor. Ben bile inanamıyorum ancak bu olay başıma geldi. Yine de şansım varmış.." diye konuştu.
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Canlı Fareyi Yuttu!!