GATES'in yeni dahisi
Dunyanin en zeki cocugunu Bill Gates kapti.298 IQ'suyla herkesi hayrete dusuren 12 yasindaki dahi , aylik 15.000 $ karsiliginda Microsoft'ta calismaya baslayacak.
Justin adli dahi cocuk, 11 yasinda 2 universiteden mezun olarak,adeta bir imkansizi basardi.
Dunyanin en zengin adami unvanli Microsoft'un sahibi Bill Gates'den muthis basari...298 IQ'suyla dunyanin en zeki cocugu olan 12 yasindaki Justin artik Microsoft elemani.Bircok is adaminin pesinden kostugu dahi cocuk aylik 15.000 $ maasla Microsoft'ta calismaya ikna eden Gates'in keyfine diyecek yok...
---2 YASINDA KEMAN CALIYORDU---
1993 yilinda New York'ta dunyaya gelen Justin 2 yasinda keman calmayi 1 yil sonrada usta bir satrancci oldu,7 sine bastiginda ilk okulu 9'unda Lise'yi bitirdi ve dunyanin en iyi universitelerinden biri olan Stanford'a basladi.Ardindan Rochester universitesini bitiren dahi cocuk o gunlerde tum dunyanin ilgi odagi olmustu.
---1800 Soruyu Dogru Yanitladi---
Iste bu bilginin sonucu ve aile ici yasanan problemler Justin'i bunalima sokmadi , klinikte 3 ay tedavi goren Justin hala dunyaninen zeki cocugu olarak gosteriliyor.3 unlu profesor'un hazirladigi 1800 soruluk bir sinavda %100 basari elde eden Justin "cok zor donemler gecirdim.Bu benim daha da zeki olmami sagladi.Cunku onceden bilmedigim bir soru beni kizdiriyordu.Simdi ise sakin bir sekilde ogreniyorum,Microsoft'ta ise baslamak heyecanli olacak,bircok projem hazir,bu yasta is hayatina atilmak benim icin onemliydi" dedi.
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Dunya Bu cocuğu Konuşuyor.