Sene 1995. Ben o zamanlar 14 yaşında bir cocuktum. O zamanlar esrarengiz olaylara cok meraklıydım. Surekli hayaletlerle karabasanlarla ilgili korkunc şeylerle ilgilenirdim. Ve sık sıkta 18 yaşından kucuklerin izlememesi gereken korku filmlerini izllerdim. Filmler izledikten sonra 1-2 gun pisikolojik rahatsızlıklar yaşardım ama sonra gecerdi. Ailemde bu durumun farkına vardı ve gece 10'dan sonra oturmamı yasakladı. Ama ben geceleri gizli gizli kalkar televizyonun sesini kısıp ışıkları acmayarak surekli korku filmi izlerdim.

Olayın yaşandığı gece yine film izlemek icin kalkmıştım saat 1 gibiydi. Film gercekten cok korkunctu. Tam filmin ortasında elektrikler kesildi ve bende filmin etkisiyle karanlıkta korkmaya başladım. Elektiriklerin kesilmesinin ustunden 1-2 dakika gecti.Bende yatmak icin tam salondan cıkıyordum. Tam kapıyı acıyordumki kapıya kırmızı bir ışık vurdu tirtir titremeye başladım. Arkama bakmaya korkuyordum. Kapıyı acmaya calıştım ama bi turlu kapı acamadım. Caresiz ağlamaya başladım. Normalde bu gurultuye butun apartmanın uyanması lazımdı ama kimse beni duymadı. Hic bir kurtuluşum kalmadı. Arkamı donup baktığım zaman alevler icinde yanan ve gulen bir kafa gordum. Bu kafa ne bir insana nede birbaşka bişeye benziyordu. Cok cirkindi ve alevlerin icinde guclukle goruluyordu. Alevler olmasına rağmen ne bir koku nede bir ses vardı.

Artık ayakta duracak halim kalmamıştı ve diz cokup yalvarmaya başladım. Korkudan sadece yalvarırım bırak beni diyebiliyordum. Birden alevlerin icinden yeşil bir alev topu cıktı ve yuzume carptı. Kendime geldiğim zaman hava daha karanlıktı ve o yaratık gitmişti. Korkunc başım ağrıyordu. Hemen kapıyı ve evin butun ışıklarını acıp odama gittim ve ağlamaya ve bağırmaya başladım. Cıldırmak uzereydim. Odamın kapısı acıldı annem ve babam korku icinde ne olduğunu sordular. Korkudan konuşamıyordum. Sabaha kadar annem ve babamla oturup televizyon seyrettim.

Ertesi gun gece yattığımda surekli ağlama, cığlık ve kahkaha sesleri duyuyordum. Gozumu acıp baktığımda hicbirşey goremiyordum. Korku icinde kalkıp ışığı actım ve sesler kesildi. Kalkıp televizyon seyretmeye başladım. Sabaha karşı tekrar ışıkları kapatıp yattım. Ama tekrar bu sesler duyulmaya başladı. Sabaha kadar korku icinde uyumaya calıştım.

Sabahın ilk ışıklarıylarıyla birlikte bu sesler kesildi. Bu durum artık her gun oluyordu. Hergun gece tuhaf sesler duyuyor ve boğulacak kadar guclukle nefes alabiliyordum. Zamanla bunlara alıştım. Bugun 19 yaşında pisikolojik rahatsızlıkları olan sorunlu bir gencim.