Bu gece hic uyuyamadim... Neden mi.? ben de tam olarak bilmiyorum ama belki biri biliyordur.. Saat 00.00 civarlarinda odama cikip yattim ve hemen uykuya daldim. Ama bir saat sonra cep telefonum caldi ve yerimden sicradim, cevap verdim, konu$tuktan sonra bende bir gariplik vardi. Heryerim titriyordu ve beynimde bir ses vardi, sanki mutfak robotu !! Kafam zonkluyordu ve cok titriyordum.. Neyse tekrar uyumaya cali$tim ve tam gozlerim kapandiginda artik vucudumu hissetmiyordum ve beynimde halen o robot sesi vardi..gittikce cogaliyordu! Dedigim gibi, vucudum uyu$tu artik sanki yatagimda degildim ve yava$ yava$ "gidiyordum"... Robot sesi bir an kesildi ve yakla$ik 5 saniye boyunca bana birkac kadinin sesi geldi: Ilahi okuyorlardi !!!!!!! Halen du$unebiliyordum ve kendi kendime dedim ki: evet sen oldun artik, etrafinda ilahiler okunuyor, bedenin yok artik, ruhun yava$ca gidiyor obur tarafa! Onu derken de korkuyordum, cehennem geldi aklima ve kendimi zorladim zorladim, ayaklarimi kiprattim ve sonunda bedenimi yeniden hissediyordum...nihayet uyanabildim ama bitmedi !!! Beynimdeki ses kalmami$ti artik ama gozlerimi kaparken yine bedenim uyu$uyordu ve yine "gidiyordum" buralardan ama her seferinde uyanabildiyordum. Bunu 3 kere ya$adim. ama yine bitmedi!!! Korkumdan bir yere gidemiyorum, annemin yanina gitsem onuda korkutmak istemiyorum...yatagimda kaldim. Bu ara erkek arkada$ima mesajlar atiyorum beni arasin diye ama aramiyor!! Saat 04.00 olmu$, uyuyordu tabi ama ben oldugumu saniyordum ve bu yuzden yaptiklarimi bo$ sayiyordum.. Neyse sonra muzik dinlersem belki sakinle$irim diye du$undum ve taktim kulakliklarimi, ba$ladim dinlemeye. Sinan Yilmaz kolbastisi cok ho$, hareketli muzik ama yinede korkumu alamadi cunku bu kez yine bir kadin sesi duydum ve cigliklar atiyordu, adimi soyluyordu, ve kulaklarimda aynen $unu duyuyordum: "Oynayalim u$aklar, oynayalim u$aklar Fundaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, fuuuuundaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!" Allah'im delirdim mi ne??? bana neler oluyordu?? ben uyumaya kararliydim karde$im, bu yuzden tekrar kendimi zorladim, gozlerimi kapattim ve korkumu yenmeye cali$tim...ve ba$ardim, evet, uyudummmm !!! ama uykumda yine tuhaf $eyler oldu: Ruyamda telefonda konu$uyorum ve biri yorganimi cekiyor!!! Sonra yine bir kadin sesi $unlari dedi: "Yataginin altinda duruyor, bak biri var orda, cikarin onu ordaannn!!!" Anneeee dedim, noluyor bana boyle? bir gecede bunlari ya$amak mumkunmu??? Sonra erkek arkada$im beni aradi, olayi anlattim ve beni teselli etmeye cali$ti ama bana soyledikleri beni daha cok korkuttu (cinler, periler, karabasan,......). Bana dua oku dedi ve okudum ama gune$ dogana kadar gozlerimi kapatamadim. Sabah kalktim ve tuvalete gittim, suyu cekince bile biri ismimi bagiriyordu !!! Fundaaaaaaaaaa diye! Sizce ne olabiliri?? Cin mi, peri mi, karabasan mi yoksa gercekten olum mu?? yani Azrail beni yokluyor olabilir, ne dersiniz?... Siz yinede hakkinizi helal edin..nolur nolmaz.