Damat, gerdek gecesi şok oldu!!!
Cunku, taze gelinin vajinası yoktu. Damat, soluğu mahkemede aldı
Gelin hakime 'N'olur boşamayın, beni ameliyat ettirin' diye yalvardı
İLGİNC olayı, internette yayın yapan haber sitesi Gazeteport ortaya cıkardı. Başlamadan biten evlilik Eskişehir'de yaşandı. Habere gore damat H.K, duğunden sonra mustakbel eşi T.K. ile zifaf odasına girip, ikisi de soyunduktan sonra şoke oldu. Cunku, T.K'nın vajinası yoktu. Gelin ağlayarak, evlilik oncesi hic adet gormediğini, doğurganlık kabiliyetinin olmadığını, ancak bunun ameliyatla giderilebileceğini anlattı.
HEMEN RAPOR HAZIRLANDI
DAMAT ertesi gun, Eskişehir 2. Aile Mahkemesi'ne başvurdu. 'Kandırıldığını' belirterek, boşanma davası actı. Kocasını sevdiğini soyleyen gelin, 'Beni ameliyat ettirsin, evliliğimiz sursun' diyerek ayrılık isteğine karşı cıktı. Hakim, bu talep uzerine T.K'yı Osmangazi Universitesi Tıp Fakultesi Kadın Hastalıkları bolumune gonderdi. Doktorlar muayeneden sonra geline, 'Dış genital organları doğal. Ancak hazne (vajen) ve rahmi yok' raporu verdi. Uzmanlar, bu hastalığın tıp litaraturunde MRKH sendromu olarak tanımlandığını belirterek, doğan 5 bin kız bebekten birinde gorulebildiği, eksikliği kalın bağırsaktan vajina yaparak gidermeye calıştıklarını acıkladı. Gelin T.K, mahkemede boşanmayı kabul etmediği icin dayak yediğini de ileri surdu.
KIZ KARDEŞİNİ VERİN
Hakİme yaşadıklarını, 'Eşimin ağabeyleriyle yengeleri, (Senden karı olmaz) diyerek beni bayıltana kadar dovduler. (Bu erkekmiş) diye laf yaydılar. Ama benim hastalığımın tedavisi mumkun. Yalnızca eşimin yanımda olmasını istiyordum' diye anlattı. Gelin ailesi ise, damadın ablasından gelen, 'Bu erkek cıktı. Geri alın, kız kardeşini verin' teklifi karşısında şaşkına dondu. Damat, tum cabalarına rağmen ayrılmakta ısrar edince gelin boşanmaya razı oldu. Bunun icin de 40 bin YTL tazminat ve nafaka istedi.
KARAR YARGITAY'A KALDI
Mahkeme, 'fiziksel eksikliğini bilmesine karşın evliliği gercekleştirdiği' gerekcesiyle gelini kusurlu bulup, tazminat talebini reddetti. Geline sadece 75 YTL yoksulluk nafakası bağlayarak cifti boşadı. Nafakayı az bulan gelin de, kararı temyiz ederek dosyayı Yargıtay'a taşıdı. İlginc evlilikle ilgili kesin kararı Yargıtay Hukuk Genel Kurulu'nun vereceği oğrenildi.
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Damat, gerdek gecesi şok oldu.!!!!