http://www.frmtr.com/garip-olaylar/1...ra-caresi.html

"Profesyonel Burunlar"! Cin'in Hava Kirliliği Kaynaklı Hastalıklara Caresi!

hydra2007 arkadaşımızın actığı yukarıdaki başlığa cevap atarken bu konu aklıma geldi ve paylaşmak istedim...

yakın bir kız arkadaşım var ,sevgilimi de yakınen tanır bu şahıs, capkınlık falan yaptığımda ya da başka bir kızla yakınlaşma falan olduğunda (kesişme, muhabbet vs..vs..) bu hatun kokusunu alıyordu, bana soylemişti inanmamıştım ama hakaten oyle cıktı... sonra oturduk bayağı bayağı konuştuk falan, boyle bişey olduğunda burnuma vanilya ile yandıktan sonra ıslanmış odun koz kokusu karışımı bir koku geliyor dedi... cok acayibime gitmişti ama alıştım sonraları!!! hissiyat falan değil, cunku sevgilim değildi sonucta ve erkeklerin hemen hemen hepsinde bu gibi bir durum olduğunda alabiliyordu bu kokuyu!..

hakaten ben bir anlam veremedim; ancak vardır bunun bilimsel bir acıklaması, cok buyuk ihtimal hormonlarımızla ilgilidir, ve kadın hissiyatı bu konuda biz erkeklerden cok daha ileride, bundan dolayı oluyordur diye duşunmekteyim.

yoksa hakaten biz erkekler yanacağız da bu hatun birey bunun mu kokusunu almakta, ongoruyle?..

biri aydınlatırsa sevinirim...