Arkadaslar yazdıklarımı lutfen okuyun ozellikle aşkın insanlara yaptırdıkları kısmından sonrasını cunku orda olay.

Aşık olunca yuzunuz aydınlanır, gozlerinizin ici guler. İşten gucten de hayır gelmez. Aşık olduğunuz 1 kilometre uzaktan anlaşılır. Zira aşk, varlığını acıkca belli eder. Nasıl mı?

• Gune her zamankinden daha erken başlarsınız. Sanki kendinizi gunler boyu uyumuş gibi hisseder ve gayet formda olursunuz.

• Gozlerinizin ici gulmeye başlar, yanaklarınız pembeleşir, guzelleşirsiniz. Sizi goren "şıp" diye aşık olduğunuzu anlar. Unutmayın ki, muzik kadar aşk da ruhun gıdasıdır.

• Bir anda alış-veriş delisi oluverirsiniz. Ama bu tam bir cılgınlık aşamasındadır. Yepyeni giysiler, kokular ve makyaj malzemeleri alınır. Farklı bir tarzın deneme calışmaları da başlamıştır. Dolaptakilerin ise pabucu coktan dama atılır.

• Onceleri gozunuze carpmayan ya da carptığı halde aldırış etmediğiniz kilolarınız ve can duşmanınız selulitler, baş derdiniz olur cıkar. Her daim ayna karşısında, onlardan nasıl kurtulacağınızı duşunursunuz. Ve paranızın buyuk bir kısmını kremlere ve spor merkezlerine bağışlarsınız.

• Patlamış mısır, cips ve kola. Bir anda hayatınızın vazgecilmezleri arasına girer cunku aşk sayesinde atıştırmalarınız had safhaya cıkmıştır.

• İş guc hak getire! Sorumluluklar kendini bir anda "top on" listesinin alt sıralarında bulur. Patronunuzun imalı lafları bile dikkatinizi cekmez. Varsa yoksa "O" dur. Ee, ne de olsa listenin başına yerleşmiştir.

• Sizi gorenler nedensiz sırıtmalarınıza ve ağzınızın artık kulaklarınıza yapışmasına, herkese hatta hoşlanmadığınız insanlara bile sevgi dolu davranmanıza bir mana veremezler. HÂlbuki siz yeni aşkınız sayesinde dunyanın en mutlu insanısınızdır. Varsın sizi anlamasınlar.

• Paranoyak olup cıkarsınız. Yemeden icmeden ha bire, onun hakkında surekli ya beni aldatıyorsa, bugun hic aramadı, ya başına bir şey geldiyse gibi paranoyalar uretir, sizin yanınızda olmadığı zamanları kendinize işkence saatleri haline getirirsiniz.

• Onunla gecen sure, nedense su gibi akıp gecer. Onu her gun gormek icin bilumum yalanlara başvurup, en yakın arkadaşınızı bile ekebilirsiniz.

• Kalp atışlarınız bir turlu normale donmez. Hele onu gorunce, adrenalin miktarınız maksimum noktalara sıcrar. Elleriniz titrer, midenize kramplar girer.

şimdi arkadaşlarım gelelim konumuza.ben bunu bir siteden aldım hemen 5 dk once.okudum.oldukca mantıklı guzel hoş birşey fakat kime sorarsanız sorun aşkı boyle anlatmaz.anlatanı bulamazsınızbelki 1-2 kişi.şimdi soruyorum peki neden bu boyle?sorun ve yanlış kimde?nerde? neden herkes aşkı kotu yorumlarken aşk sebebiyle dunyanın en mutsuz insanı benim derken neden burda boyle.Garip değilmi.yoksa bis insanlar mı aşkı dğiştirip arabesk takılıyoruz.??
ya anlatmak istediğimi tam anlatamaıdm ama kusruma bakmayın lutfen