Arkadaşlar Oncelikle Herkese Merhaba.
Size Cok Basit Ornekle Konuya Başlamak İstiyorum. Onceden Hic Kene Yapıştı Mı ? Keneyi Cıkarttığınızda Zehir ile Karşılaştınız Mı ? - Tabiki Hayır.

Kırım- Kongo Hastalığı Yayan Keneler Nasıl Ortaya Cıktı ?
- Bu İşin İcinde Bir İş Var. Onceden Bircok Vatandaşımızı Kene Isırdı. Fakat Hic Birinde Boyle Hastalık Yoktu. Bilirsiniz Ki PKK yı Besleyen ABD dir. ABD ye Emir Verenler Musonlar. Musonlarla Turklerin Kavqasınıda Bilirsiniz. Konuyu Sapıtmayalım. Peki Bundan Once '' Kuş Gribi '' Hastalıqı Vardı. Bun İşin İcinde ABD Vardır. Yuzumuze Gulup Arkamızdan İş Cevirir. Kuş Gribi qibi Şimdide Boyle Bir Hastalık Cıktı.

Peki Siz İnanıyor Musunuz Ki Bu Keneler Kendiliqinden Cıktı ?
Biraz Mantık Yurutebiliyorsanız. Doqru Cevabını Verirsiniz. ABD İlk PKK ile Denedi. Sonra Kuş Gribi. Şimdide Keneler. Bunun Dewamı Gelicektir.

İsmail Turut İddiası ( Pek Fark Yok Aynı )
'' Bu İşin İcinde Bir İş Var ''
Ulkemizde yaşanan kene ısırmaları yuzunden oldukca sıkıntı yaşadığını belirten unlu turkucu İsmail Turut, şunları belirtti: “Benim cocukluğumda da kene ısırması olurdu. Hatta cocukluğumda beni de ısırmıştı. O donem olum vakaları yoktu. Şimdi evimin balkonunda oturmaya korkuyorum. Bahceyi ve evimi iki defa ilaclattım. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Kafamın almadığı bir şey var; onceden de tavuk vebası vardı. O zaman “Kuş Gribi” falan yoktu. Ya da keneden olen insan yoktu. Sanki işin icine teknolojik bir mudahale giriyor gibi... Birileri bu işi ozenle yapıyor sanki. Bu kadarına da ‘hayır’... Anlayan anlamıştır.”

Peki Bu Hastalık Nedir ? Nasıl Bulaşır ve Nasıl Tedbir Alırız.
Buyrun Ziyaret Edin. Olmaz Olmaz Demeyin Kene Heryerde Okuyun O Anda Tedbirinizi Alın.

http://www.hastane.com.tr/kirim-kongo-k-a-.html

Konu Bana Aittir. Konu ile İlqilenen Arkadaşlara Cok Teşekkur Ediyorum.
Unutmayın Ki Bu Kene Birden Ortaya Cıkmadı. Bu İşin İcinde Bir İş Kesinlikle Vardır. Bakalım Uzmanlar Ne Bahane Bulucaklar.

Edit : Birde Şunu Soyliyim Keneleri Nasıl Yaydılar Diye Birşey Gecerse Aklınızdan Mesela Ucak Yardımı İle İllerimize Havadan Ozel Sandıklar Sayesinde Filan Atılmış Olabilir veya Buna Benzer Aklıma O Geldi Sacma Ornek Olabilir. Lutfen Sizde Duşuncelerinizi Yazın.

Rep Veren Karşılıqını qorur