gUnlerden bİrgUn hz.muhammet s.a.v İn kizi hz fatma babasina sorar baba dUnyada İlk Once cennete gİrecek İnsan kİmdİr.hz muhamet s.a.v ŞOyle buyurur bİzİm aŞaĞidakİ mahalede falan sokakta bİrİ oturuyor İŞte İlk cennete gİrecek İnsan o dur dİyor. Hz fatma merak eder babasinin tarİf etİĞİ yere gİder ve kapiyi Calar kapinin arkasinda Cok yaŞli bİr bayan sesİyle kİm o der hz fatma da ben fatmayim hz muhammdİn kizi fatma yaŞli kadin UzUlerek ŞOyle buyurur ey fatma senden ben afetmenİ dİlİyecem ama eŞİmİn haberİ olmadan senİ İCerİ alamiyacam ben bugUn ondan İzİn alayim yarin gelİrİsİnİz hz fatma gerİ gİder ve Cok ŞaŞirir Otekİ gUn bİrda gİder busefer yaninda Cocuklari hz hasan İle hz hUseİnİde gUtUrUr.ve yİne kapiyi Calar gene ayni bayan kİm o dİye sorar ve kapiyi aCmaz hz fatma benİm der yaŞli bayan sorar yanindakİler kİm hz fatma Cocuklarimder yaŞli bayanda kusuruma bakma ey fatma ben eŞİme sadece senİn İCİn İzİn almiŞtim Cocuklarindan haberİm yoktu sendaha sonra yİne gel ben busefer Cocuklarin İCİnde İzİn alirim yaŞli bayan kapiyi gene aCmaz.Otekİ gUn hz fatma gene o kapiyi Calar yaŞli bayan kapida yİne sorar kİm o dİye hz fatma benİmder ve kapi aCilir sonunda.hz fatma Cok ŞaŞirmiŞ CUnkU yaŞli dİye dUŞUndUĞU bayan meĞerse Cok genC ve gUzel bİr baynmiŞ hz fatma sorar pekİ o yaŞli kadin nerde dİye genC bayan aĞzindan bİr taŞ Cikartarak o yaŞli bayan benİm pekİ neden o taŞin aĞzinda olduĞunu sorar gen bayan yoldan geCenler sesİmİ duyup gUnaha gİrmesİnler dİye İŞte bu bayan cennete İlk gİrecek İnsandir.CUnkU kocasina sadik ve dİndar bİr ev hanimidir.
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Dini Bilgiler
- Dunyada Cennete Ilk Giren Kimdir?