Dunya tersine dondu. Bu kez kızlar bir erkeği taciz etti. 2 cılgın kız, evine misafir olarak gittikleri arkadaşlarının ağabeyine tecavuze yeltenip, vucudunun her yerini ısırdı.

Uyurken uzerine atladılar
Dunya tersine dondu. Antalya'da 2 genc kız, bir erkeği taciz etti. "Demek ki tacizin de tacizcinin de kadını erkeği olmazmış" dedirten olay şoyle gelişti. Alanya'da oturan A.O., kız arkadaşları D.D. ve M.Ş.'yi evine davet etti. Misafirliğe gitmeden once alkol alan 2 genc kız, eve sarhoş olarak geldi. O sırada, genc kızın ağabeyi C.O. odasında uyuyordu. Sarhoş kızlar, aniden odaya dalıp uyuyan gencin uzerine atladı. İddiaya gore, kızlar tecavuze yeltendikleri genci ısırdı. Bir anda neye uğradığını şaşıran genc adam, kızların elinden kurtulabilmek icin uzun sure mucadele etti.

'İkisiyle başa cıkamadım'
Evdeki ilginc taciz devam ederken, yan odada uyuyan C.'nin kardeşi gurultuye uyandı. Odaya koşarak ağabeyini kurtarmaya calışan genc kız da tacizci arkadaşları tarafından dovuldu. Sonunda C.'nin imdadına gurultuyu duyan alt kattaki komşusu Mustafa Sorguc yetişti. Genc adam cılgın kızların elinden kurtulurken, yaşadığı şoku uzun sure uzerinden atamadı. Olaydan sonra polise şikayette bulunan C.O.'nun "Uyurken bana saldırdılar. Tecavuzden kacmak isterken her yerimi ısırdılar. Vucudum mosmor oldu. Uyku mahmurluğuyla ikisiyle birden başa cıkamadım" dediği oğrenildi.
(Takvim)