ağackakan'ın kulağı dilinin ucundadır.

israilli sarı akrebin zehirinden elde edilen protein BEYİN TUMORU oldurmekte kullanılır.

albatraslor dunyanın etrafını 2 aydan daha kısa bir surede katedebilir ve kanatlarını cırpmadan 6 gun boyunca aralıksız suzulebilirler. ayrıca albatroslar hic durmadan 10 yıl boyunca ucabilirler.

bir aslanın ortalam omru kovaladığı antiloptan cok daha kısadır , ayrıca aslanlar YUKSEK KOLESTEROL hastasıdır.
CEK HAYVANAT BAHCESİNDE BİR LEVHA "ASLANI SIVAZLAMAYIN"

aslında kutup ayıları beyaz değildir derileri siyah renkte olup kurkleri yarı saydamdır. beyaz gorunumleri ışığın saydam yuzeylerden kırılarak yansımasının bi sonucudur.

baykuşların boyunlarında 14 tane yani memelilerin iki katı kadar omur vardır ve bu sayede kafalarını 270 derece dondurebilirler. gozleri o kadar hassastır ki tek bir mumun bir futbol sahasını aydınlattığı kadar ışık alan bir yerde hareketsiz duran fareyi gorebilir.

bizon hakkında ise ortacağa ait hayvanname metinlerinde DIŞKISINI 70 METRENİN UZERİNDE BİR MESAFEYE FIRLATARAK KENDİSİNİ SAVUNDUĞU anlatılır.

citaların uzun ve kutleli kuyrukları koşarlarken ağılık dengeleyici gorevi gorur ve omurga adım uzunluğunu arttırmak uzere bukulur.koşarken her adım 7-8 metredir ve saniyede 4 adım atar.

denizyıldızının dişisi yumurtasını suya bırakır. erkek olan yumurtayı gorunce spermini suya bırakır. EĞER DİŞİ BU SPERMLRİ FARK EDERSE ETRAFA YAKLAŞIK İKİBUCUK MİLYONA YAKIN YUMURTA SALABİLİR.

okuduktan sonra geri ikonuna tıklamadan once bi yorum yazsanız bişey kaybetmezseniz heralde ...