beyler gercekten cok ilginc.bu olay benim başıma geldi.bundan 3 sene once falan arkadaşlarla bir evde toplanmıştık.o zaman benim oss ye girme zamanlarımdı.o gece sabaha kadar deliler gibi ders calışacaktık.ama ben dayanamadım ve yattım.sabah ezanın okunmuş.hatta guneş ağarmak uzereydi.arkadaşlarımın arasında namaz kılanlarda vardı.aralarından biri beni uyandırmaya calışmıştı.fakat ben kalkmadım.dediğim gibi tam o kerahat vaktinde(yani guneşin ağarmasına 45 dakka kala olan zamanki vakittir...)başıma bu ilginc olay geldi.yarı uykulu yarı ayaktaydım arkadaşımdan dolayı...kulağıma ilginc sesler gelmeye başladı.ilkten bişey anlamadım.fakat biraz daha gecince sesler netleşmeye başladı.hani kurban falan kesilirken salavat getirilir ya işte bu ses oydu...tabi ben doğal olarak korkmaya başladım.bu olaya bir anlam veremedim.uyanmaya calışıyordum ama nafile...ve birden bu sesler eşliğinde yattığım yerden havalanmaya başladım.etrafıma baktım.ders calışan arkadaşlarımı ve uyuyan arkadaşımı gorebiliyordum.işin ilginci ben aşağıya baktığımda kendimide gorebiliyordum.bu sesler eşliğinde havalanmaya devam ediyordum.kendime baka baka...ben tamam dedim oluyorum.bari dua falan edeyim dedim o heyacanla.dua dua dua ve en sonunda tavana yaklaştığım sırada birden aşağı duştum.tabi bilmiyorum bu benim ruhummuydu neydi gercekten bilmiyorum.bu olayların hepsi 1-2 dakka icinde gercekleşti.daha onca başına boyle bi olay gelen yada duyan biri varsa yorumlanızı bekliyorum.ben araştırdım bi sonuca varamadım...
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- başıma gelen urpertici bir olay...gercekten cok korkunc