[IMG]http://img124.**************/img124/4462/15yiluyumaad1.jpg[/IMG]
::15 yıldır uyuyamıyor::
Diyarbakır'ın Ergani ilcesinde ikamet eden 65 yaşındaki Zulfi İpek, uykusuzluk hastalığına yakalandığını ve 15 yıldır uyuyamadığını one surdu. Ergani'nin Comert koyunde yaşayan Zulfi İpek, 15 yıldır uyumuyor. 50 yaşına kadar ciftcilikle uğraşan ve o gune kadar ciddi bir rahatsızlığı bulunmayan İpek, 15 yıl once ortaya cıkan uykusuzluk problemi nedeniyle adeta işkence cekiyor.Zulfi İpek, uykusuzluk hastalığının gecici olduğunu duşunerek sabah saatlerine kadar televizyon izlediğini belirtti. İpek, "Uykusuzluk hastalığına yakalandıktan sonra her yolu denedim. İki ay Diyarbakır Dicle Universitesi Tıp Fakultesi Hastanesi'nde tedavi gordum. Burada netice alamadım daha sonra Elazığ'daki hastanelerde tedavi gordum. Bircok doktor gezdim, uykusuzluk hastalığıma care bulunamadı. Bu hastalığa hicbir anlam veremiyorum. 15 yıldır uykuya hasret kaldım. Butun gun uyumak istiyorum. Ancak başaramıyorum" dedi.Zulfi İpek'in uykusuzluk hastalığı en cok eşi Esma İpek'i rahatsız ediyor. Kocasının rahatsızlığı nedeniyle sıkıntı cektiğini anlatan Esma İpek, "Eşim 24 saat ayakta. Sabaha kadar geziyor, oturuyor uzanıyor, gozune uyku girmiyor. Tam 15 yıldır bu cileyi cekiyor. İlk başlarda uyuyamadığı zaman ben de cok sıkıntı cekiyordum. Şimdi biraz alıştım, ama yine de onun bu hali benim de uykumu kacırıyor" şeklinde konuştu.
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- 15 yıldır uyuyamıyor