1425'de doğan ve 1490 yılında olen kahin Laonicus Chalcondlyles'in inanılmaz kehanetleri var arkadaşlar bende şok oldum gercekten sizinde duşuncelerinizi almak istiyorum.

Kitaptaki ongorulere gore; “Fatih Sultan Mehmet'ten sonraki 16'ncı padişah doneminde Osmanlı Devleti iceriden cokmeye başlayacak ve padişahı kendi tebasından biri devirecektir” deniliyor. Fatih Sultan Mehmet'ten sonraki 16'ıncı padişah 3. Ahmet'tir. 29 Eylul 1930'da-kitabın yayınlanmasından tam 100 yıl sonra-Arnavut ve Hristiyan asıllı yeniceri Patrona Halil tarafından tahttan indirilip yok ediliyor ve Osmanlı'nın cokuşu de boyle başlıyor.

Turkiye Cumhuriyeti devletiyle ilgili kehanetler ne zaman başlıyor?

Kehanetlerden biri Mustafa Kemal Ataturk'u işaret ediyor. Kitapta, “Turk İmparatorluğu, 1920'de cokecektir” deniliyor. Gercekten de 1920'de TBMM kurulunca Osmanlı Devleti yok edilmiş sayılmakta. Bununla da bitmiyor. “Osmanlı'nın cokuş doneminde kendisi Hristiyan topraklarında yetişen ama musluman olan bir prens ve başkomutan ortaya cıkacak. Ancak Hristiyanlar tarafından hic dikkate alınmayan bu başkomutan, Turk devletini yeniden kuracak ve Batı'ya yonlendirecektir” ongorusu yapılmıştır. Bu kişi, Turkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Ataturk'tur.

'Prensliklerin birleşmesi'

Kitapta son donemde "11'inci cumhurbaşkanı kim olacak" sorusunun cevabı da saklıymış. Yeni cumhurbaşkanı hangi ozelliklere sahip?

Kehanete gore, Turk İmparatorluğu'nun başına gececek 11'inci kişinin adında 11 harf var. Cok ilginctir ki, Abdullah Gul'un ad ve soyadındaki harflerin toplamı da 11.

Peki 11. Cumhurbaşkanı Turkiye'si nasıl olacak?

Kitapta "11'inci Prens doneminde Turk devleti, buyuk bir sarsıntı yaşayıp yıkılma noktasına gelecektir" ongorusu var. Ayrıca "Hristiyan Prensliklerin birleşmesi, Turk imparatorluğunun sonunu getirecektir" deniliyor.

Maalesef kahinler, Turk İmparatorluğu'nun 11'inci Prensi'nden sonra Turk devleti yok kabul etmiş. Turkiye ile ilgili kehanetler burada bitiyor

Lutfen Bunları Siyasi Algılamayın Bunuda Aytunc Altındal Adlı Gazateci Yazar Araştırmacı Bir Kişi Laonicus Chalcondyles Adlı Kişinin Kitabında Bir Programda Anlatmıştı Bende Size Bunları Dile Getirdim Duşunceleriniz Neler Sizce ?